Zeiss Otus 55mm f/1.4 Nikon
Zeiss Otus 55mm f/1.4 Nikon
Zeiss Otus 55mm f/1.4 Nikon
Artikkelnummer: 1007588

Zeiss Otus 55mm f/1.4 Nikon

Otus 55mm f/1.4 Nikon

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Konstruert for maksimal optisk prestasjon
  • Høy lysstyrke på f/1,4
  • Myk manuell skarphetsinnstilling
39 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
“Når Zeiss begynte å utvikle det nye Otus 55mm F/1,4 var målsetningen å skape verdens beste objektiv for digitale DSLR-kameraer, jeg tror faktisk de har lykkes”, sier Lasse Ericson, Nordic Product Manager hos Focus Nordic, Zeiss nordiske distributør. Zeiss Otus 55mm F/1,4 har helt unike tekniske egenskaper som er ideelle for profesjonell fotografering med 35mm DSLR-kameraer. Med en bildekvalitet som frem til nå bare er oppnådd med et mellomformats-system, byr dette objektivet på helt nye muligheter uten noen kompromisser. DSLR-kameraer med sensorer som har høy oppløsning setter store krav til optikken som skal benyttes. Det nye Otus objektivet dekker alle disse kravene takket være sin enestående skarphet, høye kontrast og minimal kromatisk aberrasjon. Den sikrer deg den maksimale bildekvalitet, til og med på full blenderåpning. Objektivet er ideelt for reklame, mote og studio-fotografering. Profesjonelle fotografer som jobber innenfor disse områder trenger ikke gjøre noen kompromisser når det gjelder prestasjoner eller kvalitet. Otus 55mm F/1,4 er det første i en familie av kompromissløse profesjonelle objektiver fra Zeiss. Otus er det latinske navnet for en type ugle, kjent for sitt gode syn i mørket - ikke noe kunne vært mer passende. "Vårt mål var å lage det beste objektivet for DSLR-kameraer på markedet. Den eneste måten å få til dette på var å benytte det komplekse optiske designet Distagon, som til nå bare har vært i vidvinkel-objektiver." "Takket være den nesten ubetydelige grad av kromatisk aberrasjon i lengderetningen finnes det ingen synlig aberrasjon. Men sin optiske kvalitet også på store blenderåpninger er dette det ideelle objektivet også for nærbilder og portretter. Ved arkitektur- og landskapsfotografering utnytter man de moderne høyoppløselige sensorene fult ut, dette resulterer i en imponerende bildekvalitet ned til de aller minste detaljene." Objektivet har en helt ny optisk og mekanisk konstruksjon som er utviklet for å passe til de Økende kravene fra de høyoppløselige DSLR-kameraene. Otus 55mm F/1,4 har en konstruksjon med flytende elementer bestående av 12 linser i 10 grupper, inklusive en dobbeltsidig asfærisk linse samt seks linser av spesialglass med avvikende partiell spredning. Disse avanserte egenskapene skaper et helt unikt bilderesultat helt uten forvrengning. Teknisk info: Brennvidde: 55mm Blenderomfang: F/1.4 - F/16 Optisk konstruksjon: 12 linser i 10 grupper Fokusområde: 0.5m - uendelig Bildevinkel (diagonalt/horisontalt/vertikalt): 43.7° / 36.7° / 24.9° Bildeflate ved nærbilde: 246 x 163 mm Makroforhold: 1:6.8 Filterdiameter: M77 x 0.75 Lengde inkl. deksel: 141 mm (ZF.2) / 144 mm (ZE) Lengde eks. deksel: 125,3mm (ZF.2) / 127,3mm (ZE) Diameter: 92.4 mm Vekt: 970 g (ZF.2) / 1030 g (ZE) Fatninger: ZF.2 (Nikon F bajonett) / ZE (Canon EF bajonett)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.