Blackmagic Design ATEM 4 M/E Advanced Panel
Artikkelnummer: 1048928

Blackmagic Design ATEM 4 M/E Advanced Panel

ATEM 4 M/E Advanced Panel

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Ny design for bedre bærbarhet
  • Fungerer med alle ATEM Switcher og ATEM Mini
  • Lagre opptil ti brukerprofiler
222 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ATEM 4 M/E et kontrollpanel for Blackmagic Designs videomiksere. Kontrollpanelet har knapper for enkelt å endre bildekilden samt T-bars for å gjøre jevne overganger. Statusdisplayet lar deg overvåke mikseren og gjør det enkelt å justere innstillingene.

Fordeler

  • Ny utforming for høyere portabilitet
  • Fell den inn i bordet eller la den stå direkte på bordet
  • Lagre opptil ti brukerprofiler
  • Fungerer med alle ATEM Switcher og ATEM Mini
  • Fire Ethernet-porter for rask tilkobling

4 M E-modellen har 4 M/E-rader med 40 inngangsknapper og 4 uavhengige LCD-skjermer for systemkontroll for hver rad. I tillegg kan hver rad kontrollere opptil 4 M/E-er i større mikser. Både linjene og alle inndataknappene har LCD-skjermer for tilpasset merking. Hver linje inneholder også en uavhengig utvalgt buss!

Velg kilder, kontroller og miks overganger med forskjellige stiler, eller hvorfor ikke forhåndsprogrammer de, DVE-overganger med fantastiske videoeffekter, og hvorfor ikke skape den perfekte bakgrunnen med presisjonskontroll over chromakey innstillinger.

Miksertilkobling

Kontrollpanel kobles til bildemikseren via nettverkskabel, slik at kontrollpanelet og bildemikseren ikke trenger å plasseres tett sammen. Kontrollpanelet har også muligheten til å sløyfe nettverkssignalet til for eksempel en datamaskin eller et ATEM Camera Control Panel.

Øverst på ATEM 4 M/E er det en skjerm som viser hvilket kamera som er aktivt. På hvert skjermbilde over- og under er det fire knapper og fire brytere som lar deg justere innstillingene for det kameraet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.