ATEM Television Studio Pro HD

Blackmagic Design ATEM Television Studio Pro HD

1033911
27 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

ATEM Television Studio Pro HD
Nettverkskabel 5M STP-61V
Mars T1000 full duplex trådløst intercom-system
45 284 NOK
ATEM Television Studio Pro HD
Flightcase til ATEM Television Studio PRO HD
Nettverkskabel 15M STP-61V
39 464 NOK

Bildemikser med åtte innganger og styrepanel

Television Studio Pro HD er en bildemikser med totalt åtte stk innganger og et styrepanel med knapper for å bytte bilde. De ulike funksjonene gjør at det kan brukes i mange ulike TV-produksjoner eller AV-installasjoner.

  • HDMI og SDI-innganger
  • Styrepanel for bildeveksling
  • Slider-overganger
  • Innebygd LCD-skjerm
  • Bilde-i-Bilde

MIkseren har åtte kamerainnganger som er fordelt i fire  HDMI- og fire SDI-tilkoblinger. Kameraer med oppløsning opp til 1080p60 kan kobles til. Enheten er én hylleenhet høy og 2/3 bred, og kan monteres med valgfri rack shelf (kjøpes separat).

Bildeveksling via styrepanelet

På styrepanelet finnes det to rader med knapper for de ulike inngangene. Du kan velge kilde via preview- eller programknappene. Glideren lar deg bestemme hastigheten på overgangen mellom inngangene. Styringspanelet lar deg også kontrollere visse kamerafunksjoner.

Innebygd skjerm

Den innebygde skjermen viser bildesignal samt lydnivå. Skjermen viser også menyen der man gjør alle innstillinger om man ikke har en datamaskin tilkoblet til mikseren.

Lydmikser

Med den innebygde lydmikseren kan man aktivere og justere lydnivåer fra de innkommende kamerasignalene. Det finnes også to stk analoge XLR-innganger på mikseren som kan brukes for å sende inn lyd fra f.eks. et eksternt miksebord. Aktiverer man funksjonen "Audio follow video" aktiveres lydkilden samtidig som man veksler til det innkommende kamerasignalet. På styrepanelet kan du justere de ulike inngangene med fysiske kontroller. På panelet finnes det for hver inngang fire LED-lamper som viser styrken for de innkommende lydsignalene.

Multi-View

Kobler du til en skjerm til mikseren via SDI- eller HDMI-utgangen ser du de innkommende kamerasignalene samt preview og programutgang. I multi-vieweren vises også lydbarer for de aktuelle lydnivåene.

Bilde-i-Bilde

Bilde-i-bilde kan aktiveres på en av inngangene. Dette gjør at du kan forminske størrelsen på en av kamerainngangene og legge den ovenpå et annet bilde, f.eks. i et av hjørnene av bildet.

Intercom

Bruker man Television Studio HD sammen med kameraer fra Blackmagic Design og kobler til to SDI-kabler mellom mikseren og kameraene får man tilgang til tally og intercomløsning. Produsenten og kameraoperatørene kan prate med hverandre, og en lampe på kameraet viser når den er valgt som aktiv bildekilde.

Mediabank

20 stk bilder kan lagres i den innebygde mediebanken. Disse kan så vises i noen av de to mediaspillerene. Et eksempel er dersom man vil vise forhåndsdefinerte navneskilter eller en logg i øvre hjørne av bildet.

AUX-utgang

Med AUX-utgangen kan du via SDI-tilkobling sende et separat bildesignal. Dette er anvendelig dersom man f.eks. vil sende et separat signal til en projektor eller et rent bildesignal for innspilling.

Tilkoblinger:

4 stk HDMI inn
4 stk SDI inn
4 stk SDI loop ut
2 stk XLR lyd in
HDMI och SDI multi-view
SDI-program
Inn- og utgang for headset
RS-422

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.