Blackmagic Design HyperDeck Extreme 4K HDR
Blackmagic Design HyperDeck Extreme 4K HDR
Blackmagic Design HyperDeck Extreme 4K HDR
Artikkelnummer: 1055427

Blackmagic Design HyperDeck Extreme 4K HDR

Blackmagic Design HyperDeck Extreme 4K HDR-recorder

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Ta opp og spill av i full 4K-oppløsning
 • Støtter liveproduksjon, digital skilting og arkivarbeid
 • Stor LCD-berøringsskjerm med enkle dekkkontroller
43 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

HyperDeck Extreme 4K HDR har påliteligheten som kjennetegner HyperDeck-serien kombinert med nye innovasjoner som plassbesparende H.265-filer, valgfri intern cache, 3D LUT og HDR-støtte. Med muligheten til å ta opp til 4K i H.265 får du reduserte lagringskostnader og fantastisk bildekvalitet. Den store berøringsskjermen sikrer utmerket gjengivelse av opptakene deres samt enkel kontroll over alle innstillinger. Dette betyr at HyperDeck Extreme er den perfekte løsningen for neste generasjons sendinger, direkteproduksjon og digital skilting.

Fordeler

 • Ta opp og spill av i full 4K-oppløsning
 • Støtter live produksjon, digital skilting og arkivbruk
 • Stor LCD-berøringsskjerm med enkle dekkkontroller
 • Doble spor for uavbrutt opptak
 • HDR-støtte
 • Innebygde scopes inkludert waveform, vektorskop og histogram
 • 10G Ethernet for ekstremt rask ekstern medielading

Lett å bruke

HyperDeck Extreme har et innovativt brukergrensesnitt med en berøringsskjerm med dekkkontroller og en stor skjerm for å se opptaket. HyperDeck Extreme inkluderer også 2 mediespor, 12G-SDI, analoge tilkoblinger for arkivering, USB-C ekstern diskopptak, pluss en frontpanelhøyttaler og hodetelefonkontakt. Det er også en valgfri hurtigbuffer som eliminerer tapte rammer hvis mediebiblioteket ditt blir fullt. Både AC- og DC-tilkoblinger er også inkludert for bruk i studio eller på stedet.

Optimaliserte funksjoner for live produksjon

Med sin fantastiske allsidighet er HyperDeck Extreme 4K HDR også ypperlig for liveproduksjon som masteropptaker, klippspiller og for opptak av ISO-kameraer. De analoge inngangene lar deg ta opp fra gamle videobånd, så eldre programmering kan brukes på de nyeste strømmetjenestene eller til redigeringsbruk. Digital skilting er enkelt med HyperDeck Extreme fordi den har 10G Ethernet for raske medieopplastinger, pluss at den har en enkel fjernkontrollprotokoll. Du kan til og med bruke den som feltopptaker da den inkluderer HDMI, SDI og analoge innganger med innebygde skoper og 3D LUT-er. Omfangene hjelper også QA-mesteren din med å sikre samsvar med kringkastingsstandarder før strømming og kringkasting.

Berøringsskjerm med enkelt kontrollpanel

Det innovative LCD-berøringsgrensesnittet gir utrolig kontroll. Skjermen har dedikerte knapper for avspilling, stopp og opptak, pluss en mini-tidslinje for enkelt å bla gjennom opptakene dine. LCD-skjermen inkluderer en heads-up-skjerm med tidskode, videostandard, mediestatus og lydmåler. Scopes kan aktiveres via berøringsskjermen samt fokus og eksponeringshjelp. Det er også et bredt utvalg av innstillinger, alt styrt fra den store LCD-skjermen.

Støtte for de nyeste HDR-standardene og ProRes 422

Med HyperDeck Extreme 4K HDR vil du støtte de nyeste HDR-standardene og en ekstremt lyssterk skjerm med et bredt fargespekter. De innebygde skopene endres til og med til HDR-skoper når du arbeider i HDR-format. Den lyse LCD-skjermen har et bredere fargespekter og kan håndtere både Rec. 2020 og Rec. 709 fargerom. Det innebygde HyperDeck Extreme HDR LCD-fargespekteret kan til og med håndtere 100 % av DCI-P3-formatet. HyperDeck Extreme støtter til og med Apple ProRes 422 HQ, ProRes 422, ProRes 422 LT for opptak og avspilling pluss ProRes 4444 for avspilling for å fylle ut og taste ut. Dette betyr at filer vil være kompatible med programvare som DaVinci Resolve, Media Composer, Premiere Pro eller Final Cut Pro X.

Leveres med

 • HyperDeck Extreme 4K HDR

*Godt å vite! Strømkabel er ikke inkludert i pakken og må kjøpes separat.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.