Blackmagic Design URSA Broadcast G2
Blackmagic Design URSA Broadcast G2
Blackmagic Design URSA Broadcast G2
Artikkelnummer: 1053729

Blackmagic Design URSA Broadcast G2

URSA Broadcast G2

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • 6K-sensor med 13 trinn dynamisk område
 • Opptil +36 dB ISO for utrolig ytelse i svakt lys
 • USB-C-porten tillater innspilling direkte til eksterne disker
58 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Den nye Blackmagic URSA Broadcast G2 er et utrolig kraftig kamera designet for både fysiske og online arrangementer. De 3 kombinerte kameraene i 1 design gjør det mulig å fungere som et 4K-produksjonskamera, et 4K-studiokamera eller et 6K digitalt filmkamera! Det er en perfekt løsning for TV-studioer, produksjonsselskaper og andre kreative utøvere, da den bruker linsene og batteriene du allerede eier! Du kan spille inn på standard SD-kort, UHS-II-kort, CFast 2.0-kort eller eksterne USB-disker, ved hjelp av vanlige filformater som H.265, ProRes og Blackmagic RAW. Den er kompatibel med all videoprogramvare og styringssystemer for kringkastingsmedier. Du kan til og med bytte linsebrakett. Ingen andre broadcastkameraer er like fleksible som Ursa Broadcast G2.

Fordeler

 • 6K-sensor med 13 trinn dynamisk område.
 • Opptil +36 dB ISO for utrolig ytelse i svakt lys.
 • USB-C-porten tillater innspilling direkte til eksterne disker.
 • Inkluderer Blackmagic generasjon 5 color science.
 • Velg blant flere objektivfatninger
 • Blackmagic RAW-opptak av utrolig kvalitet.
 • Velg valgfri fokus og zoom-krav for linsekontroll.
 • Kompatibel med den nye Blackmagic URSA Mini Recorder.
 • Inkluderer komplett DaVinci Resolve Studio for post-production.

Broadcast Produksjonskamera

URSA Broadcast G2 er den perfekte løsningen for alle typer opptak, og inkluderer ENG-kamerakontroller plassert rundt på kameraet, slik at du kan finne dem uten å se på. Den har også en høy ISO-terskel som gir deg fantastisk kvalitet i svakt lys. Det er den perfekte kombinasjonen for å kringkaste nyheter og programmer. URSA Broadcast inkluderer en avansert YRGB fargebehandling. Du kan bruke B4 TV-objektiver, store bokslinser eller til og med endre linsebraketten og bruke et hvilket som helst objektiv! Med Blackmagics Zoom- og Focus-håndtak kan du i tillegg kontrollere nesten alle objektiver via kameraet. Broadcast G2 inkluderer en avansert 6K digital filmsensor. Bruk en PL-brakett for digitale filmlinser eller EF for fotoobjektiver. Det høye dynamiske spekteret, fantastisk ytelse i svakt lys og Blackmagic RAW betyr at du får et digitalt filmkamera som yter i høyeste kvalitet.

Få digital filmkvalitet for broadcast

Den store 6K-sensoren kombinert med Blackmagic generasjon 5 fargevitenskap gir deg den samme bildeteknologien som brukes i digitale kinokameraer. Dette betyr at TV-selskaper nå kan bruke digital kinokvalitet i et kringkastingsmiljø! 6K-sensoren har en oppløsning på 6144 x 3456, så den er utrolig fleksibel for sendinger og digitalt filmarbeid. Når du bruker B4-objektiver, får du et 4K-vindu på sensoren for bruk av Ultra HD-sendinger. Hvis du deretter bytter til et PL- eller EF-objektivfeste, kan du bruke sensorens fulle 6K-oppløsning! Med 13-trinns dynamisk område får du mørkere svart-hvitt og lysere hvitt, slik at det er perfekt for fargekorrigering. Bruk av digital film i kringkasting er en revolusjon i bildekvalitet!

Eksepsjonell ytelse ved svakt lys

Den nye URSA-kringkastingen har utrolig ytelse i svakt lys. Broadcast G2 har forsterkning fra -12 dB (100 ISO) opp til +36 dB (25 600 ISO) og er optimalisert for å redusere korn og støy i bilder, samtidig som sensorens hele dynamiske område opprettholdes. Den primære innebygde ISO er 400, som er ideell for bruk under studiobelysning. Da er den sekundære høye base ISO på 3200 perfekt når du skyter i svakt opplyste miljøer. Forsterkningen kan stilles inn via LCD-menyen eller eksternt ved hjelp av SDI-fjernkontrollprotokollen.

Kompatibel med B4 Broadcast-linser

URSA Broadcast G2 har et B4-broadcastobjektiv som inkluderer optikk som er spesielt utformet for å matche kameraets sensor. B4-objektivbraketten lar deg bruke moderne Ultra HD-objektiver eller billigere HD-objektiver. Eldre HD-objektiver har ofte oppløsninger langt utover HD, slik at du får god kvalitet til lave kostnader! B4-objektiver er et godt alternativ fordi de er parfokale, slik at bildet forblir i fokus når du zoomer inn og ut, slik at du ikke hele tiden trenger å jage fokus når du tar bilder. Det lar deg jobbe mye raskere! Du får også full elektronisk linsekontroll for å justere fokus, iris og zoom ved hjelp av kamerakontroller, eller eksternt! Kameraet leveres med B4-montering og EF-montering som du kan montere på.

Innebygde optiske ND-filtre

URSA Broadcast G2 har filtre med nøytral densitet av høy kvalitet (ND) som gjør at du raskt kan redusere mengden lys som kommer inn i kameraet. Stoppfiltrene 1/4, 1/16 og 1/64 er spesialdesignet for å matche bildesensoren og fargevitenskapen til URSA Broadcast G2, noe som gir deg ekstra breddegrad og bedre fargebilder. Dette gjør at du kan bruke forskjellige kombinasjoner av blenderåpning og lukkervinkel, i et større antall situasjoner. IR-filtrene er utformet for å filtrere både optiske bølgelengder og IR-bølgelengder jevnt, noe som eliminerer IR-forurensning. I tillegg kan filterstatusen på LCD-skjermen vises som en brøk, et tall eller en stoppreduksjon!

Bruk vanlige filformater

URSA Broadcast er designet for å fungere med standard filformater som brukes av alle kringkastingssystemer og redigeringsprogramvare. Du kan spille inn i ProRes 422 HQ- og ProRes 422 til QuickTime-filer. Den nye Blackmagic URSA Broadcast G2-modellen kan også spille inn i H.265 for utrolig små filer med komprimeringsforhold 60: 1 til 285: 1, i 10-bit broadcastkvalitet. I tillegg kan du ta opp til Blackmagic RAW-filer, et revolusjonerende nytt format designet for å fange og bevare kvaliteten på sensordata fra kameraet. Dette betyr at du får det perfekte utvalget av filformater designet for alle typer arbeidsflyter. URSA Broadcast G2 har en høyhastighets USB-C-utvidelsesport på baksiden av kameraet som lar deg ta opp på eksterne disker eller koble til et bredt spekter av tilbehør. Hvis du kobler til en stor og rimelig ekstern USB-flash-enhet, kan du spille inn ProRes, H.265 eller til og med 12-biters Blackmagic RAW-filer av høy kvalitet for senere redigering og fargekorrigering. Dette betyr at du bare kan flytte disken til en datamaskin for å fungere, og du trenger ikke å kaste bort tid på å kopiere. I tillegg driver USB-porten disken som er koblet til! Du kan til og med koble til valgfritt fokus og zoomkrav for å tillate full linsekontroll. Med doble CFast 2.0-opptakere og doble SD/UHS-II-kortopptakere kan du velge mediene som passer best for deg! Begge medietypene er standard, rimelige og lett tilgjengelige. Med doble medieplasseringer gir URSA Broadcast deg uavbrutt opptak! Når et kort er fullt, fortsetter opptaket automatisk til neste kort, slik at du kan bytte et fullstendig kort mens opptaket fortsetter. Du får nok hastighet til å ta opp ProRes- og H.265-videofilformater av høy kvalitet, selv når du arbeider i Ultra HD med høye bildefrekvenser. Dette betyr at URSA Broadcast G2 er enkelt å integrere i dine eksisterende kringkastingssystemer. Du kan til og med spille inn 12-bits BlackmagicRAW-filmfiler!

Innebygd LCD med berøringskontroller

Med en innebygd LCD-skjerm som brettes ut, kan du både overvåke og kontrollere kameraet. Mens URSA Broadcast G2 har mange fysiske knapper og knotter, får du også skjermstatus og kontroller på berøringsskjermen ved hjelp av LCD-skjermen. Den innebygde berøringsskjermen har også en heads-up-skjerm med den viktigste opptaksinformasjonen, i tillegg til menyer for alle kamerainnstillinger, LUTer og egendefinerte forhåndsinnstillinger. I tillegg til bak LCD-skjermen er det ekstra knapper, samt knotter for lydnivåer. Det er til og med programmerbare funksjonsknapper som kan ha funksjoner tildelt dem, for eksempel zebra, falsk farge, fokus, LUT og mer! I tillegg kan du endre funksjonen som er tilordnet hver knapp i menyene på skjermen.

Fokus og zoomkrav

De valgfrie zoom- og fokuskravene lar deg bruke fotoobjektiver for liveproduksjon! Fokus- og zoomkravene har USB-C-tilkoblinger slik at de styrer objektivet via kameraets elektroniske linsekontroll. Hvert zoom- og fokuskrav har to USB-C-porter, slik at du kan pare dem og deretter koble til kameraet med en enkelt USB-tilkobling. Designet har en utrolig presis følelse, slik at du får veldig fin linsekontroll, og du kan ramme inn og justere objektivet uten å ta hendene av stativhåndtakene. Knappene kan tilpasses slik at du kan tilordne forskjellige kamerafunksjoner til dem! I tillegg er maskinvare for monteringsfokus og zoomkrav på stativhåndtak.

Sterk og lett design i magnesium

URSA Broadcast G2 har en supersterk, lett magnesiumlegeringskropp som er perfekt balansert og designet for å være komfortabel å bruke hele dagen! Den har kjente eksternt monterte brytere og kontroller som gir deg direkte tilgang til de viktigste kamerainnstillingene. Kontrollene er logisk satt opp, noe som gjør dem enkle å finne ved å føle, slik at du kan justere innstillingene uten å måtte se på knappene. Du får også en undermeny for overvåking, visning av kamerastatus og endring av innstillinger ved hjelp av menyer på skjermen. URSA Broadcast G2 inkluderer også standard 12G-SDI-kontakter, XLR-lydinnganger, USB-C og en industristandard 4-pinners XLR-overføring 12VDC-tilkobling!

Last opp egendefinerte 3D-LUTer for å gjenskape filmutseendet!

Digitale filmkameraer tar logaritmisk fargerom for å bevare det dynamiske området, noe som er bra for senere etterproduksjon. Når disse filene vises på en skjerm, kan de imidlertid se flate ut og bleket ut. 3D LUTs løser dette problemet fordi de lar deg bruke et "utseende" på skjermen slik at du får et inntrykk av hvordan de ferdige bildene vil se ut når du redigerer. LUTs kan bare brukes midlertidig for overvåking, eller de kan registreres i Blackmagic RAW-filer for bruk i etterproduksjon. URSA Broadcast G2 fungerer med industristandard 17- og 33-punkts 3D LUT-filer, eller du kan arbeide med de innebygde LUTene som Extended Video, Film to Video, Film to Rec.2020 og mer.

Standard TV Industritilkoblinger

Blackmagic URSA Broadcast G2 har den nyeste teknologien og tilkoblingene som 12G-SDI. Dette inkluderer 12G-SDI-tilkoblinger for både videoutgang og returapplikasjonsinngang. 12G-SDI-kontaktene har flere hastigheter og bytter mellom alle HD- og Ultra HD-formater opp til 2160p60. Andre tilkoblinger inkluderer hodetelefontilkobling, USB-C, balansert XLR-lyd med fantommating og tidskode / referanseinngang. Det er også en frontmontert 12-pinners Hirose-kontakt for å kontrollere kringkastingslinser som også kan drive linsen. I tillegg til å koble til en søker eller skjerm, er det til og med en HD-SDI-skjermutgang og en 4-pins XLR 12VDC-utgang!

Leveres med

 • Blackmagic URSA Broadcast G2 med B4-hakeparentes
 • B4 støvlokk
 • EF-brakett med støvbeskyttelse
 • VLock batteriplate installert
 • URSA 12V 100W strømforsyning
 • URSA Mini skulderbeskyttelse
 • URSA Mini Topphåndtak & gummipropp
 • Søkerens monteringsplate
 • 2 x 1/4 tommers bunnplateskruer
 • 2 x lange 1/4 tommers øvre håndtaksskruer
 • 2 x korte 1/4 tommers øvre håndtaksskruer
 • 8 x EF monteringsskruer
 • 4 x VLock plate ekstra skruer
 • DaVinci Resolve Studio aktiveringsnøkkel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.