URSA Studio Viewfinder

Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder

1026607
23 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Blackmagic URSA Studio Viewfinder
Med URSA Studio Viewfinder får du alt du trenger for en smidig og behagelig bruk av URSA Mini ved liveproduksjon. Den lyssterke skjermen på 7" har avtagbar solskjerm og store håndtak, samt et leddet svingfeste som gjør at du enkelt kan flytte den rundt uten å påvirke kameraets posisjon. Med egendefinerbare funksjonsknapper og kontrollhjul kan du raskt og intuitivt gjøre justeringer og installasjonen er enkel takket være den medfølgende V-lock-platen som kobles rett på SDI-monitoren med strømforsyning fra URSA Mini.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.