URSA Studio Viewfinder

Blackmagic Design URSA Studio Viewfinder

1026607
21 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Blackmagic URSA Studio Viewfinder
Med URSA Studio Viewfinder får du alt du trenger for en smidig og behagelig bruk av URSA Mini ved liveproduksjon. Den lyssterke skjermen på 7" har avtagbar solskjerm og store håndtak, samt et leddet svingfeste som gjør at du enkelt kan flytte den rundt uten å påvirke kameraets posisjon. Med egendefinerbare funksjonsknapper og kontrollhjul kan du raskt og intuitivt gjøre justeringer og installasjonen er enkel takket være den medfølgende V-lock-platen som kobles rett på SDI-monitoren med strømforsyning fra URSA Mini.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.