Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Filter Soft Pro 77mm

B+W Filter Soft Pro 77mm

310401
2 099 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Avansert softfilter for bl.a.  portrettfotografering med uregelbunder plasserte mikrolinser på et klarglassfilter montert i en svært nøyaktig, planparallell filterholder med gjenge.
B + W Soft Pro Filter gir en myk uskarphet over det skarpe "grunnbildet", og skaper en effekt som er svært vanskelig å få med digital etterbehandling på datamaskinen. Filteret er idell for å gi portrett et mykt lys, og gi landskapsmotiv et drømmelignende skimmer, uten at bildets opprinnelige skarphet og kontrast tapes.

Soft Pro beholder stort sett den opprinnelige kontrasten i bildet, uansett brennvidde og blender, noe som gjør det mulig å påvirke bildets dybdeskarphet, samt at kameraets autofokussystem fungerer uten forstyrrelser.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.