Fuglenes verden – Jonas Classon

Den prisbelønte fuglefotografen Jonas Classon holdt et inspirerende foredrag under en digitalt event på SP. Nå har du muligheten til å delta i eventet igjen! Bli med oss på en omvisning i fugleverdenen og få et dypdykk inn i Jonas' pågående fotoprosjekt.

Onsdag 18. november 2020 gjennomførte vi, i samarbeid med Canon, et digitalt event der fuglefotografen og Canon-ambassadøren Jonas Classon tok oss med på en omvisning i fuglenes verden og fikk et innblikk i hans pågående fotoprosjekt.

Foredraget begynner i kulverten under Universitetssykehuset i Örebro og ender på en fjelltopp på de nordlige Falklandsøyene. Vi får høre Jonas snakke om hvordan han jobbet med den samme fuglen i over en måned og til slutt klarte å ta det beste bildet i sitt liv. Han deler også sine beste tips for å ta fuglebilder på en ny måte. Eventet ble holdt på svensk.

Eventet og mer inspirasjon finner du på vår YouTube-kanal!

Prisbelønt fuglefotograf

Jonas Classon er født og oppvokst i Kumla utenfor Örebro, omgitt av klassiske fugleområder som Kvismaren, Oset og Tysslingen. Her finner Jonas fred og restitusjon mellom sine oppdrag ute i verden. Falklandsøyene, India og Donaudeltaet er noen av naturperlene han liker å vende tilbake til i sitt arbeid med å dokumentere fuglenes liv.

Jonas får inspirasjon til bildene sine ved å studere fuglenes atferd og habitater. Det handler om å bli ett med naturen og forutse fuglenes bevegelsesmønstre. Individene er fokuset i bildene hans, og han jobber ofte i veldig lange perioder med de samme motivene for å komme "nær". Målet er å inspirere og styrke båndene mellom mennesker og natur.

 

Jonas' Canonfavoritter

Se mer av Jonas

Hjemmeside: www.jonasclasson.se 
Instagram: @jonasclassonphotography
Facebook: Jonas Classon Photography


Sanna Wikström

04.12.2020

Del

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.