Hvordan overleve en pandemi som konsert- og reisefotograf – Kristoffer Alvarado

Konsert- og reisefotograf Kristoffer Alvarado holdt et inspirerende foredrag under et digitalt event hos oss på SP. Nå har du muligheten til å oppleve eventet på nytt! Hør Kristoffer snakke om hvordan han har tilpasset sitt arbeid under pandemien og bli inspirert inspirert av hans fantastiske konsert- og reisebilder.

Torsdag 17. juni holdt vi, i samarbeid med Sony, et digitalt event med konsert- og reisefotograf Kristoffer Alvarado. Under eventet snakket Kristoffer om sitt arbeid før pandemien og hvordan han har tilpasset seg for å fortsette å jobbe med film og fotografering. Han delte også inspirerende bilder fra konserter og turer, og snakket om hvilket Sony-utstyr han bruker.

Eventet og mer inspirasjon finner du på YouTube-kanalen vår. Ta også en titt på eventsiden vår for å se våre aktuelle eventer.

Konserter, landskap og reiser

Kristoffer er fotograf og regissør fra Norge. Han har jobbet profesjonelt med film siden 2013 og jobber i dag hovedsakelig med reise og konserter, men også med musikkvideoer både som regissør og fotograf. Kristoffer har jobbet med store selskaper som Sony Music, Findings Festival, DnB, Warner Music, Norwegian og mange flere!

Før pandemien reiste Kristoffer mye med artister på turné eller filmet og tok bilder på festivaler. Han har jobbet med artister som Cheat Codes, Seeb, Broiler, Kygo og Jonas Aden for å nevne noen. Kristoffer er også naturfotograf og er like glad i landskapsfotografering som konsertfotografering. I dag jobber han for komiker og talkshow-vert Stian Blipp med å lage innhold til sosiale medier.

Kristoffers Sony-favoritter

Se mer av Kristoffer

Instagram: @kristofferalvarado
Facebook: Kristoffer Alvarado

 


Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.