Black friday

Black Friday 2021

banner_bw21.jpg

Til Black Week!

Black Friday er opprinnelig et amerikansk fenomen som startet i Philadelphia i 1996, og er i dag en av verdens største shoppingdager. Black Friday er startskuddet for julehandelen, så pass på å gjøre kupp på julegavene alt i slutten av november. På denne siden vil du se alle Black Friday-tilbudene.

Black Friday er en amerikansk tradisjon som alltid faller på den fjerde fredagen i november, dagen etter Thanksgiving. Mange amerikanere har fri i forbindelse medThanksgiving, så Black Friday og Cyber Monday har derfor historisk sett vært butikkenes måte å kickstarte julehandelen. Uttrykket Black Friday begynte å spre seg i USA på midten av 70-tallet, og er i dag en av de største shopping- og salgsdagene i USA.

Black Friday-tradisjonen kom til Norge først på alvor i 2013, og etter det har mange butikkkjeder slengt seg med på dette populære konseptet. Scandinavian Photo deltok i Black Friday første gangen i 2015, og holder alt nå på med å laste opp med masse bra tilbud online, på telefon og i alle våre butikker.

Black Friday hos oss

Den 26/11 er det Black Friday, og på scandinavianphoto.no kan du ta del av en mengde gode tilbud på prisreduserte produkter. Blant våre tilbud kan du finne alt fra hardware til software og tilbehør, til både nybegynnere og profesjonelle. Vi kommer til å fylle på med produkter og nye tilbud gjennom hele dagen, men pass på, tilbudene finnes kun i begrenset antall.

Når butikken vår åpner dørene vil du også kunne ta del her i våre flotte Black Friday-tilbud. Dersom du ønsker å benytte deg av de svært gode tilbudene gjelder det å være på plass i god tid for og ikke risikere at det du ønsker deg er utsolgt. Vi fyller på hyllene våre med nye produkter fortløpende gjennom dagen, så derfor kan det være smart å ta både én og to runder i butikken.

Hold deg oppdatert!

For å ikke gå glipp av noen av våre knalltilbud på Black Friday bør du holde deg oppdatert på vårt nyhetsbrev og våre sosiale medier. Her finner du oss på Facebook og her følger du oss på Instagram!

Mens du venter!

Se også på våre andre aktive kampanjer mens du venter.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.