Panasonic GH5II Forhåndsbestillingskampanje

Når du forhåndsbestiller Panasonics nye GH5II får du et ekstrabatteri (DMW-BLK22E) og objektivet Panasonic Lumix G 25mm f/1,7 ASPH på kjøpet! For å ta del i kampanjen bestiller du Panasonic GH5II fra oss og når du har fått produktet kan du gå inn på Panasonics hjemmeside for å gjøre krav på produktene (registreringsperioden hos Panasonic åpner 1/7). Kampanjen varer t.o.m. 31/1.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.