16.05.2024

Nyheter fra Fujifilm! X-T50 og GFX 100S II

Det nye Fujifilm X-T50 har arvet den høyoppløste bildesensoren og raske prosessoren fra det populære Fujifilm X-T5, men i et mindre og slankere kamerahus som bare veier 438 gram. Til tross for den kompakte størrelsen har det femakset bildestabilisering (IBIS) som kompenserer opptil syv trinn. Det nye Fujifilm GFX100S II har arvet flere funksjoner fra det tidligere lanserte flaggskipet Fujifilm GFX100 II i et betydelig mindre og lettere kamerahus. Størrelsen tilsvarer de fleste fullformatkameraer, men har en 70 % større bildesensor med en oppløsning på hele 102 megapiksler for bilder med høyere detaljnivå. Fujifilm lanserer også to nye objektiver i form av Fujinon GF 500mm f/5,6 R LM OIS WR og Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR. Forventet leveringsstart for nyhetene er i juni. Les mer og forhåndsbestill her!


Fujifilm X-T50

Fujifilm X-T50 har arvet den høyoppløste bildesensoren og raske prosessoren fra det populære Fujifilm X-T5, men i et mindre og slankere kamerahus som bare veier 438 gram. Til tross for sin kompakte størrelse har det femakset bildestabilisering (IBIS) som kompenserer opptil syv trinn, og blir den første modellen som har et filmsimuleringshjul på toppen av kameraet, for rask og enkel tilgang til hvilken som helst av Fujifilms 20 populære filmsimuleringer.

Fujifilm GFX100S II

Fujifilm GFX100S II har arvet flere funksjoner fra det tidligere lanserte flaggskipet Fujifilm GFX100 II i et betydelig mindre og lettere kamerahus som bare veier 883 g. Størrelsen tilsvarer de fleste fullformatkameraer, men har en 70 % større bildesensor med en oppløsning på hele 102 megapiksler, noe som gir bilder med høyere detaljrikdom, uovertruffen tonalitet og enestående fargegjengivelse. GFX100S II tar seriebilder med 102 megapiksler med opptil sju bilder i sekundet og har femakset bildestabilisering som kompenserer opptil åtte trinn, og autofokus utviklet med Deep Learning AI-teknologi.

To nye objektiver

Med en brennvidde på 500 mm og en vekt på bare 1,375 g blir det nye Fujinon GF 500 mm f/5,6 R LM OIS WR det objektivet med lengst brennvidde i GFX-serien. Fujinon XF 16-50mm f/2,8-4,8 R LM WR kombinerer høy oppløsningsevne i et slankt format og setter en ny standard som det mest kompakte zoomobjektivet i XF-serien.


Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil ha hjelp til å finne riktig utstyr for dine behov. Du er hjertelig velkommen til å kontakte våre eksperter for rådgivning, support og kjøpshjelp på 21 65 98 40 eller via vårt kontaktskjema. Du kan også besøke oss i vår butikk i Oslo. Sjekk ut alle produktnyheter og lærerike kunnskapsinnlegg som hjelper deg med å utvikle dine kreative ferdigheter enda mer. Gå heller ikke glipp av muligheten til å bli med i vårt community, der du kan møte likesinnede og bli inspirert av andre skapere!

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen