Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
Kampanje

M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2.8 PRO

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2.8 PRO

1006865
  • Tilsvarer 24-80 mm
  • Konstant blender
  • AF/MF-omkobler, værbestandig og god nærgrense
7 489 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Spar 3000,- | Kode: M1X

Gå til kampanjen
På lager

Verdipakke

M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2.8 PRO
Pusseklut Photo Microklear Cloth
UV-filter MC 370 slim 62mm
7 987 NOK
M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm f/2.8 PRO
UV-filter L395 SMC 62 mm
Fremre objektivdeksel LC-62D
8 147 NOK

En helt fantastisk standardzoom for MFT. Dette objektivet har alt du ønsker deg av optisk kvalitet, bildekvalitet, lysstyrke og størrelse.

  • Lyssterk og allsidig zoom på 12-40mm (tilsvarer 24-80mm på fullformat)
  • Usedvanlig høy bildekvalitet
  • Værtett og solid konstruksjon
  • kløtsj for å skifte mellom autofokus og manuell fokus

M.Zuiko 12-40mm f/2,8 ED Pro
Dette objektivet er laget for å være det ypperste av standardszoom du kan få til MFT. Her er den kjente Zuiko-kvaliteten tatt helt ut. Med en største lysstyrke på f/2,8 gjennom hele zoomområdet har du godt med lys tilgjengelig og byggekvaliteten er hva en proff forventer og krever. Værtettingen i objektivet er like solid som i kameraet OM-D E-M1 og tåler det du klarer å utsette det for av vanskelig vær, støv og kulde. Objektivet er bemerkelsesverdig lite til å være så kraftig, og er den beste matchen til kameraer som E-M1.

En finesse vi liker veldig godt et kløtsjen for å raskt skifte mellom auto- og manuell fokus. Skiftet er tydelig, og gjort i en håndvending. Du slipper å fikle med knapper, menyer eller brytere.

Medfølgende tilbehør:
Frontdeksel LC-62D, Bakdeksel LR-2, Solblender LH-66 og Veske LSC-0918

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.