Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f/1.2 Pro
Artikkelnummer: 1029092

Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f/1.2 Pro

M.Zuiko Digital ED 25mm f/1.2 Pro

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Fast normalobjektiv tilsvarende 50 mm
  • Den høye lysstyrken gjør objektivet egnet for portrett og fotografering i dårlig lys
  • Rask autofokus og AF/MF-omkoblere med avstandsskala
16 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Olympus M.Zuiko Digital ED 25 f/1,2 Pro

Ekstremt lyssterket normalobjektiv. Støv-, regn- og frostsikkert med rask autofokus for å kunne være med over alt.

Fordeler:

  • Tilsvarende 50mm på fullformat
  • Ekstrem lyssstyrke, f/1,2
  • Veldig rask og presis autofokus
  • Z Coating Nano for å redusere interne reflekser
  • Høy oppløsning over hele bildeflaten

Olympus PRO-serien

PRO-serien er de mest avanserte og robuste objektivene fra Olympus. Med værtetting mot fukt og støv samt at de tåler frost er de beregnet på de tøffeste forholdene. Objektivene har også en hendig løsning for å skifte til manuell fokusering ved å trekke i fokusringen.

Klassisk bildevinkel med moderne teknologi og høy lysstyrke

50mm er en elsket og allsidig bildevinkel. Å kunne kombinere den med høy skarphet, minimal dybdeskarphet og rask og nøyaktig fokus er et krav hos profesjonelle fotografer. Kombinert med bildestabilisatoren i Olympus' kamerahus blir selv å fotografere i mørket en fornøyelse.

Fokus på uskarphet

Med en lysstyrke på f/1,2 ligger det mye fokus på bakgrunnsuskarpheten. Med 9-lamellers blender og et spesielt oppsett av linseelementene blir bakgrunnsuskarpheten myk jevn over hele bildeflaten. Områder i fokus holder fokusen helt ut i hjørnene.

Z Coating Nano

Med Olympus Z Coating Nano motvirkes ødeleggende reflekser i objektivet, som ghosting og flares. Resultatet er et renere bilde med bedre kontrast, som krever mindre etterbehandling.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.