Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1.8 Fisheye PRO
Artikkelnummer: 1019748

Olympus M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1.8 Fisheye PRO

M.ZUIKO DIGITAL ED 8mm f/1.8 Fisheye PRO

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Tilsvarer 16 mm fisheye med krokede kanter
  • Høy lysstyrke for raske lukkertider og bilder i dårlig lys
  • Værtett og solid konstruksjon
12 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fiskeøyeobjektiv av profesjonell kvalitet. M.Zuiko 8 mm Fisheye f/1,8 PRO er et ekstremt objektiv på mer enn én måte.

  • Fiskeøyeobjektiv med kraftig fortegning
  • Nærgrense på 2,5cm gir ekstreme muligheter
  • Sprut-, støv- og frostsikkert.

OlympusM.Zuiko 8 mm Fisheye f/1,8 PRO
Dette fiskeøyeobjektivet fra Olympus gir deg nye muligheter til kreative bilder og video. Den store blenderen sikrer korrekt bilde- og fargegjengivelse i alle lyssituasjoner, ikke minst når lyset er svakt. Nærgrensen på 2,5cm og den maksimale forstørrelsesgraden på 0,2x gjør dette objektivet til et godt valg for deg som er naturfotograf og liker uvanlige perspektiv og ønsker en utsøkt bokeh.

Objektivet passer også bra til sport- og actionfotografering med raskt bevegelige motiv, landskap, panorama og mye annet. Objektivet er overraskende kompakt og lett, til tross for høye spesifikasjoner og kraftig værtetting.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.