OM-D E-M1 Mark III + M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm

Olympus OM-D E-M1 Mark III + M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm

1047585
 • Avansert autofokus med ansikts- og øyegjenkjenning
 • 4K-video og OM-Log400
 • High-Res Shot – Høyoppløste bilder opp til 80 mpx
 • AF/AE-tracking i opp til 18 bilder per sekund
 • 20,4 Mpx Live MOS-sensor med 5-akses stabilisering
 • Værtett
26 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

OM-D E-M1 Mark III + M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm
Kameraveske Mirrorless Mover 20 pewter
Stativkit TSL08AN00 Slim aluminium
28 939 NOK
OM-D E-M1 Mark III + M.ZUIKO DIGITAL ED 12-40mm
Kameraveske PhotoCross 13 Carbon Grey
Blits TT350 til Olympus / Panasonic
29 355 NOK

Olympus OM-D E-M1 III

Olympus OM-D E-M1 Mark III er et kamera fyllt med toppmodellegenskaper i et kompakt hus. Værtett, TruePic IX-prosessor, 4K med OM-Log og strømforsyning via USB er bare noen av egenskapene som gjør dette til et kraftfullt men fremdeles lett kamera. 

Fordeler

 • TruePic IX-prosessor med bl.a. forbedret ansikts- og øyegjenkjenning sammenlignet med tidligere generasjoner
 • 20,4 Mpx Live MOS-sensor
 • Sensorstabilisering i fem akser
 • 4K-video og OM-Log400
 • Sync-IS kombinerer sensorstabilisering med optisk stabilisering for ekstra stabil fotografering
 • High-Res Shot – 50 Mpx håndholdt og 80 Mpx på stativ
 • 121 krysslagte autofokuspunkter
 • AF/AE tracking i opp til 18 bilder per sekund
 • Værtett

Høyoppløste bilder med High Res Shot

Takket være den effektive bildestabiliseringen, i kombinbasjon med den avanserte prosessoren, kan du ta håndholdte bilder i opp til 50 megapiksler. Med stativ får du enda høyere oppløsning, da helt opp til 80 megapiksler.

Effektiv lading via USB

E-M1 Mark III er kompatibel med USB PD-standarden (USB Power Delivery), noe som tillater bruk av kameraet samtidig som den strømforsynes via en powerbank. Perfekt for lange videosesjoner og astrofotografering i kaldt vær.

Allsidig autofokus med Starry Sky AF og Advanced Face Priority / Eye Priority AF

Med 121 krysslagte AF-punkter og en sofistikert AF-algoritme får du rask og prikksikker autofokus, med AF/AE-sporing for seriebildetagning opp til 18 bilder per sekund. Ansiktsgjenkjenningen er også forfinet, sammenligenet med foregående modeller, og kan lett skrus av eller på med kun et knappetrykk. For astrofotografer er funksjonen Starry Sky et verdifullt tilskudd. Der det tidligere har vært nødvendig å bruke manuell fokusering kan du nå få skarp autofokus selv på de minste stjernene.

Objektivet - Fra landskap til portrett

Et objektiv utformet for å møte alle profesjonelle fotografers behov i alle tilfeller. Dets konstante blenderåpning på f/2,8 på alle brennvidder (tilsvarende 24-80 mm på et 35 mm kamera) i kombinasjon med andre sofistikerte tekniske løsninger, som blant annet MSC og manuell fokusfunksjon, leverer høykvalitativ bildeskaping for et bredt spekter av fotostiler, uansett lysforhold og avstand. Det kompakte og lette designet har også en støv- og sprutsikker konstruksjon, noe som gjør at det egner seg for profesjonell bruk, og muliggjør fotografering også i de mest tøffe miljøene.

Leveres med

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.