Pop-filter PF-03

Pulse Pop-filter PF-03

1020908
249 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Klarere stemmeopptak med pop-filter
Dette pop-filteret har to lag og beskytter din mikrofon fra forstyrrende "pop"-lyder. Dette er et must for deg som spiller inn sang men pop-filtret fungerer også veldig bra til broadcast og video. Den "poppende-lydent, plosives, dukker opp ved visse harde konsonanter som P og T der luften beveger seg raskt fra din munn til mikrofonen..

Bortsett fra å laget et klarere og mer ekte stemmeopptak fanger pop-filtret også opp spytt, som  forlenger mikrofonens livstid.

Kan festes på alle standard-mikrofonstativ.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.