Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.
-15%

12mm f/2.8 ED AS NCS Fisheye til Sony FE

Samyang 12mm f/2.8 ED AS NCS Fisheye til Sony FE

1017212
4 162 NOK4 897 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

På lager

Fisheye-objektiv for Sony E
Dette objektivet er en såkalt stereografisk fisheye, og gir bilder som er penere for øyet enn de andre typene fisheye. Til gjengjeld er de vanskeligere og dyrere å konstruere. Objektivet er utstyrt ned 12 linser i 8 grupper med to asfæriske elementer og tre ED-glass elementer for at du skal få en høy oppløsning. For å optimere lysinnslippet samt minimere refleksjoner og "ghosting" har objektivet såkalt Nano Coating System (NCS) 

Dette er med andre ord ett av de beste fisheye-objektivene du kan få kjøpt.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.