12mm f/2.8 ED AS NCS Fisheye til Sony FE

Samyang 12mm f/2.8 ED AS NCS Fisheye til Sony FE

1017212
5 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Fisheye-objektiv for Sony E
Dette objektivet er en såkalt stereografisk fisheye, og gir bilder som er penere for øyet enn de andre typene fisheye. Til gjengjeld er de vanskeligere og dyrere å konstruere. Objektivet er utstyrt ned 12 linser i 8 grupper med to asfæriske elementer og tre ED-glass elementer for at du skal få en høy oppløsning. For å optimere lysinnslippet samt minimere refleksjoner og "ghosting" har objektivet såkalt Nano Coating System (NCS) 

Dette er med andre ord ett av de beste fisheye-objektivene du kan få kjøpt.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.