12mm T2.2 VDSLR NCS CS til Micro 4/3

Samyang 12mm T2.2 VDSLR NCS CS til Micro 4/3

1015007
4 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

12mm T2.2 VDSLR NCS CS til Micro 4/3
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R7 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Micro 4/3
4 758 NOK

Samyang 12mm F2.2 Cine NCS CS
Objektivet er utformet for systemkameraer med videofunksjon. Fokusringen er utstyrt med "tenner" for å kunne brukes med follow focus. Blenderringen er også myk og trinnløs. Denne kombinasjonen gir meget presis og jevn kontroll over fokus og dybdeskarphet under innspilling. Fokus- og blenderskala er flyttet til siden av objektivet for lettere å kunne leses av kameramenn.

Objektivet består av 12 linseelementer i 10 grupper, inkludert 2 asfæriske elementer (ASP/H-ASP) og 3 ED-linser for å sikre høy oppløsning. For å optimere lysinnslippet og minimere reflekser og ghosting har objektivet fått Nano Coating System (NCS).

Leveres med:

  • Solblender
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.