14mm f/2,8 AF til Canon EF

Samyang 14mm f/2,8 AF til Canon EF

1037878

Samyangs 14mm f/2,8 til Canon EF er en lyssterk vidvinkelobjektiv med autofokus til Canons fullformatskameraer, og passer utmerket når du trenger en bred bildevinkel for f.eks. ved landskaps- og astrofotografering.

7 199 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

14mm f/2,8 AF til Canon EF
Pusseklut mikrofiber
Rengjøringskit Cleaning Kit White
7 717 NOK
14mm f/2,8 AF til Canon EF
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
Pusseklut Photo Microklear Cloth
7 367 NOK

Vidvinkelobjektiv med autofokus til Canon EF fullformat

Samyang 14mm f/2.8 til Canon EF er et lyssterkt vidvinkelobjektiv med autofokus til Canons fullformatskameraer og passer utmerket når du trenger en bred bildevinkel som f.eks ved landskaps- og astrofotografering.

Fordeler:

  • Høy lysstyrke
  • Relativt kompakt
  • Autofokus
  • Værtetning og solblender
  • HR, ED og UMC

Høy lysstyrke

Den høye lysstyrken gjør det lettere for kameraet å samle inn mye lys på kort tid, noe som hjelper deg når du vil fotografere på natten. Lysstyrken hjelper deg også med å holde lukkertiden nede for å fryse bevegelser.

Relativt kompakt

Sammenlignet med zoomobjektiver med samme bildevinkel og lysstyrke er Samyang 14mm f/2,8 et relativt kompakt og lett objektiv, noe som gjør at det passer utmerket for deg som vil ta det med på reisen men uten å gå på kompromiss med bildekvaliteten.

Autofokus

Samyang er alt kjent for sine manuelle objektiver, men dette er det første objektivet fra Samyang med autofokus til Canon EF fullformats DSLR-kameraer. Autofokusen gjør objektivet mer hurtigdrevet, og hjelper veldig når du vil fotografere ting som beveger seg.

Værtetting og UMC-coating

Med en værtettet konstruksjon tåler objektivet tøffere miljøer som regn, snø og støv. Den fastmonterte solblenderen beskytter mot strølys, og beskytter til en viss del frontlinsen mot skader. På grunn av den konvekse frontlinsen og mangelen på filtergjenge er objektivet ikke kompatibelt med vanlige filtere.

HR, ED og UMC

Objektivet består av 15 linseelementer i 10 grupper, hvorav to stk asfæriske linser som sikrer lav distortion, fire linser av HR-glass og en linse i ED-glass som motvirker fargeblødninger. Objektivet har også UMC-coating som skal motvirke slør og spøkelseseffekter som oppstår av interne refleksjoner i objektivet. Dette er spesielt interessant på et vidvinkelobjektiv som tar inn lys fra mange ulike retninger.

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.