Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II til Micro 4/3
Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II til Micro 4/3
Artikkelnummer: 1036909

Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II til Micro 4/3

16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II til Micro 4/3

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
4 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lyssterkt filmobjektiv til Micro 4/3-kameraer

Samyang 16mm T2.2 ED AS UMC CS VDSLR II till Micro 4/3 har en bildevinkel tilsvarende 32mm og er klar for bruk av followfocus-system. Blenderringen er trinnløs, og objektivet har en helt manuell håndtering.

Fordeler:

  • Tilsvarer 32mm
  • Bra lysstyrke
  • Trinnløs blender
  • Tilpasset for followfocus
  • Designet i aluminiumlegering

Objektivet er laget med 13 linseelementer i 11 grupper, hvorav en hybrid asfærisk (H-ASP), 1 asfærisk (ASP) og en linse med ekstra lav brytningsindex (ED). H-ASP og ASP-linsene motvirker fargeforstyrrelser, og ED-linsen sammen med Samyangs Ultra Mini Coating (UMC) motvirker spøkelsesbilder og øker kontrasten.

 

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.