21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine til Sony E

Samyang 21mm T1.5 ED AS UMC CS Cine til Sony E

1021829
4 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

21mm T/1,5 Cine ED AS UMC CS till Sony E
Med dette lyssterke, kompakte filmobjektivet fra Samyang kan du fange dybden og bredden i bildene, selv med vanskelige lysforhold. Objektivet har en fast vindvinkel, manuell fokus og en bildevinkel på 69,3 grader. Takket være den høye lysstyrken på T1,5 yter dette objektviet optimalt under alle lysforhold, og du har full kontroll på dybdeskarpheten. Fokus- og blenderringen har tannhjul for følgefokus, så du kan endre disse lydløst og presist mens du filmer.

Objektivet har 8 elinser i 7 grupper, inkludert 3 asfæriske elementer og ett ED-glass som har veldig lav sprednignsfaktor, høy kontrast og undertrykker refleksjoner. Det gjør at du får fantastisk høy oppløsning i hele bildet.

Leveres med solblender.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.