AF 85mm f/1,4 til Nikon F

Samyang AF 85mm f/1,4 til Nikon F

1043996
  • Høy lysstyrke i kombinasjon med brennvidden gir liten dybdeskarphet
  • Høy prestasjon i et kompakt objektiv - utmerket for portrettbilder
  • Værtett, veier under 500 g og er kun 7,2 cm langt
  • Dual LSM-autofokus gir stille, rask og effektiv fokusering
6 799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

AF 85mm f/1,4 til Nikon F
UV-Filter 77mm PD WMC
Pusseklut Photo Microklear Cloth
7 397 NOK
AF 85mm f/1,4 til Nikon F
Rengjøringskit Cleaning Kit White
Variabelt ND-filter NDX 2-400 77MM (1-8 trinn)
9 113 NOK

Kompakt portrettobjektiv for fullformat

Samyang AF 85mm f/1,4 er et kompakt portrettobjektiv for fullformats DSLR. Objektivet har en rask autofokus og værtetning, som sammen med den lave vekten og korte lengden gjør den utmerket for fotografering i mange situasjoner. 

Fordeler:

  • Kompakt størrelse og lav vekt
  • Værtetning
  • Effektiv autofokus
Objektivet består av 9 linseelementer i 7 grupper hvorav ett hybridasfærisk for best mulig prestasjon ved full blenderåpning.

Kompakt størrelse og lav vekt

Objektivet veier under 500 g og er ca 7,2 cm långt, noe som gjør det til et svært kompakt portrettobjektiv, spesielt mtp. lysstyrken. 

Værtett

Værtetningen lar deg bruke objektivet i litt tøffere miljøer, spesielt utendørs når vann eller støv er et element du ønsker i bildet.

Effektiv autofokus

Dual LSM (Linear Supersonic Motor) gir en effektiv, rask og stille autofokus. Objektivet er utstyrt med en AF/MF-omkobler.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.