Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Nikon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Nikon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Nikon
Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Nikon
Artikkelnummer: 1036650

Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Nikon

Premium XP 14mm f/2,4 til Nikon

Nettlager
Bestilles fra leverandør, levering innen 3-7 dager
Butikklager:
8 697 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Nikon

XP 14mm f/2,4 er et lyssterkt vidvinkelobjektiv tilpasset for fullformatskameraer, men den kan også brukes på APS-C kameraer og tilsvarer da en 22mm. Objektivet er rettegnende, og gir en veldig bred vinkel, spesielt på fullformatskameraer. Det egner seg utmerket for landskap, astro, interiør og arkitektfoto, men også byfotografering når du ønsker en bred bildevinkel.

Fordeler:

  • Veldig bred bildevinkel
  • Bra lysstyrke
  • Tilpasset for høyoppløste stillbilder og video

Premium XP er Samyangs fineste objektivserie med manuell fokus. Optikken er bygd med 18 linseelementer i 14 grupper med flere  ulike typer linser. To stk asfæriske linseelementer, en hybrid-asfærisk linse, to ekstra lave dispersjons-linser og en linse med høy brytningsindex. Det asfæriske linseelementet hjelper med å motvirke fargeforskyvninger og reflekser i optikken for å unngå høyeste mulige bildekvalitet. Linseelementet med høy brytningsindex ser ut til å maksimere mengden lys som når sensoren, og bidrar til optikkens ekstremt høye lysstyrke. Chassiset er laget i solid aluminiumslegering.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.