Premium XP 14mm f/2,4 til Nikon

Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Nikon

1036650
10 384 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Premium XP 14mm f/2,4 til Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
10 552 NOK

Samyang Premium XP 14mm f/2,4 til Nikon

XP 14mm f/2,4 er et lyssterkt vidvinkelobjektiv tilpasset for fullformatskameraer, men den kan også brukes på APS-C kameraer og tilsvarer da en 22mm. Objektivet er rettegnende, og gir en veldig bred vinkel, spesielt på fullformatskameraer. Det egner seg utmerket for landskap, astro, interiør og arkitektfoto, men også byfotografering når du ønsker en bred bildevinkel.

Fordeler:

  • Veldig bred bildevinkel
  • Bra lysstyrke
  • Tilpasset for høyoppløste stillbilder og video

Premium XP er Samyangs fineste objektivserie med manuell fokus. Optikken er bygd med 18 linseelementer i 14 grupper med flere  ulike typer linser. To stk asfæriske linseelementer, en hybrid-asfærisk linse, to ekstra lave dispersjons-linser og en linse med høy brytningsindex. Det asfæriske linseelementet hjelper med å motvirke fargeforskyvninger og reflekser i optikken for å unngå høyeste mulige bildekvalitet. Linseelementet med høy brytningsindex ser ut til å maksimere mengden lys som når sensoren, og bidrar til optikkens ekstremt høye lysstyrke. Chassiset er laget i solid aluminiumslegering.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.