Sigma 120-300mm f/2.8 DG OS HSM Sport til Nikon
Artikkelnummer: 1003045

Sigma 120-300mm f/2.8 DG OS HSM Sport til Nikon

120-300mm f/2.8 DG OS HSM Sport til Nikon

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Zoom opp til 300 mm med en konstant blender på f/2,8
  • Rask og nøyaktig autofokus
  • Bildestabilisering
38 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma 120-300mm F2.8 S DG OS HSM gir en unik kombinasjon av ytelse og fleksibilitet

Den gode lysstyrken, raske autofokusen og tilpasningsmuligheter gjør den spesielt godt egnet til sport-, natur- og actionfotografering

  • Banebrytende optisk kvalitet på linje med fastoptikk, med FLD- og SLD-elementer for minimalt med feilbrytning
  • Solid konstruksjon i TSC med vær- og støvtetting
  • Del av Sigma Global Vision som sikrer grundig testing av hvert enkelt objektiv på fabrikken i Japan
  • Rask og stille autofokus, både fokus og zoom er interne for bedre værtetthet og håndtering
  • Optisk stabilisator hjelper til ved håndholdt fotografering, kompenserer for ca 4 trinn lukkerhastighet
  • Kombinert med Sigma USB dock (se tilbehør) kan man justere fokushastighet, fokusområde, innstillinger for stabilisator og fininnstilling av autofokus
  • Kan utvides opp til 240-600mm F5.6 med Sigma telekonverter (se tilbehør), det tilsvarer 360-900mm F5.6 på crop-kameraer

Selv om digitalkameraer med mange funksjoner nå gir forbedret bildekvalitet og innstillinger med høy ISO, er justering av objektivet til en større blenderåpning fortsatt den mest effektive måten å fotografere motiver i rask bevegelse. Og selv om du må ta bildene fra en posisjon som ikke er ideell, som man ofte må for fotografering av sport eller action-bilder, lar dette zoomobjektivet, med sin lengste brennvidde på 300 mm, deg åpne blenderåpningen helt opp til F2.8. Med andre ord gir dette høytytende objektivet deg flere muligheter til å utfolde deg i bildene du tar selv om forholdene er vanskelige.

Sigma har utviklet et materiale de kaller TSC (Thermally Stable Composite) som i liten grad utvider seg når det blir varmt, og dermed fungerer det bedre sammen med metalldeler og optikk inni objektivet uten at ting forskyver seg i forhold til hverandre og skaper unøyaktigheter. Det gir mer presis autofokus og høyere bildekvalitet under alle forhold.

Autofokusen har blitt vesentlig raskere sammenliknet med forrige versjon og den har i tillegg en bryter for å begrense fokusområdet fra 10m til uendelig dersom du bare skal fotografere på lang avstand. Værtettingen omfatter nå også fatningen.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.