120-300mm f/2.8 DG OS HSM Sport til Nikon

Sigma 120-300mm f/2.8 DG OS HSM Sport til Nikon

1003045
 • Zoom opp til 300 mm med en konstant blender på f/2,8
 • Rask og nøyaktig autofokus
 • Bildestabilisering
 • Stativfot for smidig transport og håndtering
38 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

120-300mm f/2.8 DG OS HSM Sport til Nikon
UV-filter Pro Nano HUC 105 mm
Regntrekk Large DSLR (opp til 600mm)
42 738 NOK
120-300mm f/2.8 DG OS HSM Sport til Nikon
WR CPL Filter 105mm
USB Dock Nikon
43 679 NOK

Den gode lysstyrken, raske autofokusen og tilpasningsmuligheter gjør den spesielt godt egnet til sport-, natur- og actionfotografering

 • Banebrytende optisk kvalitet på linje med fastoptikk, med FLD- og SLD-elementer for minimalt med feilbrytning
 • Solid konstruksjon i TSC med vær- og støvtetting
 • Del av Sigma Global Vision som sikrer grundig testing av hvert enkelt objektiv på fabrikken i Japan
 • Rask og stille autofokus, både fokus og zoom er interne for bedre værtetthet og håndtering
 • Optisk stabilisator hjelper til ved håndholdt fotografering, kompenserer for ca 4 trinn lukkerhastighet
 • Kombinert med Sigma USB dock (se tilbehør) kan man justere fokushastighet, fokusområde, innstillinger for stabilisator og fininnstilling av autofokus
 • Kan utvides opp til 240-600mm F5.6 med Sigma telekonverter (se tilbehør), det tilsvarer 360-900mm F5.6 på crop-kameraer

Selv om digitalkameraer med mange funksjoner nå gir forbedret bildekvalitet og innstillinger med høy ISO, er justering av objektivet til en større blenderåpning fortsatt den mest effektive måten å fotografere motiver i rask bevegelse. Og selv om du må ta bildene fra en posisjon som ikke er ideell, som man ofte må for fotografering av sport eller action-bilder, lar dette zoomobjektivet, med sin lengste brennvidde på 300 mm, deg åpne blenderåpningen helt opp til F2.8. Med andre ord gir dette høytytende objektivet deg flere muligheter til å utfolde deg i bildene du tar selv om forholdene er vanskelige.

Sigma har utviklet et materiale de kaller TSC (Thermally Stable Composite) som i liten grad utvider seg når det blir varmt, og dermed fungerer det bedre sammen med metalldeler og optikk inni objektivet uten at ting forskyver seg i forhold til hverandre og skaper unøyaktigheter. Det gir mer presis autofokus og høyere bildekvalitet under alle forhold.

Autofokusen har blitt vesentlig raskere sammenliknet med forrige versjon og den har i tillegg en bryter for å begrense fokusområdet fra 10m til uendelig dersom du bare skal fotografere på lang avstand. Værtettingen omfatter nå også fatningen.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.