Sigma 14mm f/1,4 DG DN Art Sony FE
Sigma 14mm f/1,4 DG DN Art Sony FE
Sigma 14mm f/1,4 DG DN Art Sony FE
Sigma 14mm f/1,4 DG DN Art Sony FE
Artikkelnummer: 1060073

Sigma 14mm f/1,4 DG DN Art Sony FE

Ultravidvinkel med enestående optisk ytelse

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Maksimal blenderåpning f/1,4
  • Ultravidvinkel på 14 mm
  • Intern fokusering
19 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

14mm ultravidvinkel med maksimal blenderåpning på f/1,4. Perfekt for blant annet astrofotografering. Stjernehimmelen med sine mange små lyspunkter spredt over hele bildeflaten er et svært krevende motiv for et vidvinkelobjektiv. 14mm f/1,4 DG DN | Art er verdens videste f/1,4 fastobjektiv og er spesielt designet for å gi de videste og lyseste bildene med så høy oppløsning som overhodet mulig for å kunne fange fengslende og spektakulære stjernehimler på best mulig måte.

Fordeler

  • Linsekonstruksjon: 19 elementer i 15 grupper
  • Maksimal blenderåpning på f/1,4
  • Ultravidvinkel på 14 mm
  • Internfokus
  • Støv- og sprutbestandig design
  • Designet for å minimere flare og ghosting
  • Nærgrense på 30 cm

Ultravidvinkel 14 mm med enestående optisk ytelse

Denne verdensnyheten ble oppnådd ved å bruke det beste fra SIGMAs optiske teknologi, fra design til linseproduksjonsprosessen. 19 elementer i 15 grupper, inkludert 1 SLD-glasselement, 3 FLD-glasselementer og 4 asfæriske linseelementer, utgjør en enestående linsekonfigurasjon. Dette muliggjør avansert aberrasjonskorreksjon, høy grad av presisjon i linsekonstruksjonen og lysstyrken på f/1,4. Spesielt sagittal koma-flare, som forvrenger stjernenes form, er nøye korrigert, og selv ved største blenderåpning gir optikken høy bildereproduserbarhet helt ut i kantene. Ghosting og flares blir også behandlet nøye gjennom både optisk design og antirefleksbehandling. Dette gjør det mulig med klar, skarp fotografering av stjernehimmel og nattscener. Optimalisert for astrofotografering, som krever ekstremt høy ytelse, leverer dette objektivet bilder som overgår forventningene i alle scener, inkludert landskap, arkitektur, portretter og innendørsfotografering.

Optimalisert for astrofotografering

Objektivet er utstyrt med spesialiserte funksjoner for å støtte astrofotografering og høyhastighets autofokus med en HLA (High-response Linear Actuator) lineærmotor. Evnen til å fotografere stjernelandskap vil gi nye muligheter for visuelle uttrykk i alle miljøer, inkludert landskap på dagtid, arkitektur og innendørs fotografering i mørke og trange rom.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen