15mm f/2.8 EX DG Diagonal Fisheye Canon

Sigma 15mm f/2.8 EX DG Diagonal Fisheye Canon

36332
  • Kraftig vidvinkel med bøyde kanter
  • Høy lysstyrke for fotografering i dårlig lys eller med raske lukkertider
  • Autofokus og fokusring med avstandsskala
7 490 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

15mm f/2.8 EX DG Diagonal Fisheye Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
7 658 NOK

Sigma 15mm F2.8 EX DG Fisheye har en bildevinkel på hele 180 grader diagonalt og fyller rammen, selv på fullformat

Et objektiv for den kreative fotografen som vil ha de spesielle bildene. Objektivet er en del av EX serien som gir et flott design, finish og en utrolig lysstyrke.

EX DG objektivene er den nye versjonen av den originale EX serien. Den har samme utsøkte linsekvalitet og førsteklasses konstruksjon. I tillegg er den optimalisert for digital fotografering med høyere lysinntak fra kanten av objektivet. Dette gjør EX DG objektivene ideelle for digital fotografering.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.