15mm f/2.8 EX DG Diagonal Fisheye Canon

Sigma 15mm f/2.8 EX DG Diagonal Fisheye Canon

36332
  • Kraftig vidvinkel med bøyde kanter
  • Høy lysstyrke for fotografering i dårlig lys eller med raske lukkertider
  • Autofokus og fokusring med avstandsskala
7 699 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

15mm f/2.8 EX DG Diagonal Fisheye Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
7 867 NOK

Sigma 15mm F2.8 EX DG Fisheye har en bildevinkel på hele 180 grader diagonalt og fyller rammen, selv på fullformat

Et objektiv for den kreative fotografen som vil ha de spesielle bildene. Objektivet er en del av EX serien som gir et flott design, finish og en utrolig lysstyrke.

EX DG objektivene er den nye versjonen av den originale EX serien. Den har samme utsøkte linsekvalitet og førsteklasses konstruksjon. I tillegg er den optimalisert for digital fotografering med høyere lysinntak fra kanten av objektivet. Dette gjør EX DG objektivene ideelle for digital fotografering.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.