18-300mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM C til Nikon

Sigma 18-300mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM C til Nikon

1014321
  • Perfekt reiseobjektiv med stort zoomområde
  • Rask autofokus og god nærgrense
  • Bildestabilisering (for Nikon, Canon og Sigma)
5 899 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

18-300mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM C til Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
USB Dock Nikon
6 597 NOK
18-300mm f/3.5-6.3 DC Macro OS HSM C til Nikon
WR Protector Filter 72mm
Veske Lens Case Duo 15 svart
7 177 NOK

Zoomobjektivet som har alt du trenger i "en pakke"
Mange zoomobjektiv krever ofte å være kompakte og robuste for å være istand til å dekke alle de krav som en fotograf stiller til et objektiv. Dette objektivet er resultatet av Sigmas mål om å oppfylle kravene om allsidighet og optisk prestasjon.

Comtemporary-serien er høypresterende og er utstyrt med den siste teknologien for å både ha høy prestasjon men alikevel være kompakt for å passe i ulike fotosituasjoner.

De mest passende glasselementene er utvalgt for å optimere brennvidden på objektivet. Fra vidvinkel til telefoto og makro får du fantastisk bildekvalitet gjennom hele zoomområdet. Objektivet kompenserer for fortegning veldig godt, spesielt i vidvinkelmodus.

Objektivet er behandlet med Super Multi-Layer Coating som minimerer lysslør og ghosting.  Dette innebærer at dine bilder blir skarpe og har høy kontrast selv i motlys.

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Solblender

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.