Sigma 200-500mm f/2,8 APO EX DG til Nikon
Artikkelnummer: 304366

Sigma 200-500mm f/2,8 APO EX DG til Nikon

200-500mm f/2,8 APO EX DG til Nikon

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Unik telezoom med blender f/2,8 ved 500mm
  • Leveres med en spesiell 2x konverter
  • Digitalt display viser fokusavstand og brennvidde
215 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma 200-500mm F2.8 APO EX DG
Antageligvis verdens råeste telezoom - også kalt Bigma. Dette er en massiv supertelezoom med imponerende F2.8 lysstyrke gjennom hele zoomområdet, helt opp til 500mm!

I tillegg til å være en ekstremt lyssterk telezoom med en rekkevidde på utrolige 200-500mm er dette objektivet laget for å strekke seg enda lenger - med den medfølgende telekonverteren blir det en 400-1000mm F5.6 , for ikke å snakke om tilsv. 300-750mm F 2.8 og 600-1500mm F5.6 på APS-C!

SLD- og ELD-elementer sørger for minimalt med optiske avvik og god kontrast i bildene. Det gummierte objektivhuset er ideelt for utendørs bruk. Objektivet kan monteres rett på stativ og en spesiell mekanisme ved zoom- og fokusringene gjør at man kan rotere kameraet uten å måtte vri på obektivet.

Objektivet kommer med en hardcase trillekoffert og veier nesten 16kg. Det krever mye glass for å gi denne rekkevidden med så god lysstyrke og kompromissløs optisk kvalitet, zoom og fokus drives av motorer som krever et eget batteri i objektivet. Det har også et display som viser brennvidde og zoomavstand. For sportsfotografer og naturfotografer som jobber på post finnes det ikke noe tilsvarende.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.