Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

20mm f/1,4 DG HSM Art til Canon

Sigma 20mm f/1,4 DG HSM Art til Canon

1022486
 • Svært høy lysstyrke kombinert med bred bildevinkel
 • Vidvinkel med rette kanter
 • Passer både landskap, natt og interiør
 • Tilsvarer ca 30mm på et kamera med APS-C-sensor
10 599 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

20mm f/1,4 DG HSM Art til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
10 737 NOK
20mm f/1,4 DG HSM Art til Canon
USB Dock Nikon
Objektivlokk LC907-01 til 20mm F1,4 Art
11 557 NOK

Kraftig og lyssterk vidvinkel

Sigma 20mm f/1,4 DG HSM Art er et objektiv med kraftig vidvinkel, uten at den av den grunn blir ekstremt bred. Du får lett med grupper av mennesker innendørs, men slipper mye av den forvrengningen som kan oppstå ute i kantene på et ekstremt vidvinkelobjektiv. Optikken passer perfekt til landskap, interiør, arkitektur og fotografering innendørs. Lysstyrken gjør det mulig å få gode bilder på natten, samt innendørs når lyset blir lavere.

Fordeler:

 • Veldig lyssterkt
 • Bred og kontrollert vidvinkel
 • 30mm på APS-C
 • Veldig høy skarphet
 • Avstandsskala og manuell fokus

Veldig lyssterkt

Den høye lysstyrken gjør objektivet egnet for innendørsbruk der du ikke vil bruke blits, f.eks. i en kirke. Lysstyrken gjør også at objektivet passer bra på natten og kvelden i byen, eller ved  landskapsfotografering. Nærgrensen, sammen med lysstyrken, gjør det også mulig å isolere motiv også med en bred vidvinkel.

Bred og kontrollert vidvinkel

20mm er en bildevinkel som passer når du vil få med mye i bildene dine, som f.eks. en gruppe med personer innendørs, men slippe forvrengninger som lett oppstår i kantene på ekstreme vidvinkelobjektiver.

30mm på APS-C

Objektivet er tilpasset for kameraer med fullformatssensor, men passer også på kameraer med mindre APS-C-sensorer. Da tilsvarer objektivet ca 30mm, og blir mer et normalobjektiv.

Veldig høy skarphet

Optikken er konstruert for å gjengi svært høy skarphet over hele bildeoverflaten, også på høyeste blender og uansett fokusavstand. Dette gjør at du får god skarphet også ute i kantene på bildet.

Avstandsskala og manuell fokus

Fokusringen har en mekanisk kobling med en avstandsskala, noe som gjør objektivet lett å bruke også i manuell modus sammen med liveview, eller når det er for mørkt for kameraets autofokus til å finne fokus. Den mekaniske koblingen i fokusringen gjør også at objektivet egner seg godt til videoarbeide, og gir en konsekvent og kontrollert håndtering.

Leveres med:

 • Bakre objektivdeksel
 • Fremre objektivdeksel LC907-01
 • Veske

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.