Kampanje
Sigma 20mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon
Sigma 20mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon
Artikkelnummer: 1022487

Sigma 20mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon

Kraftig og lyssterk vidvinkel til Nikon F

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Svært høy lysstyrke kombinert med bred bildevinkel
  • Vidvinkel med rette kanter
  • Passer både landskap, natt og interiør
10 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Sigma 20mm f/1,4 DG HSM Art er et lyssterk objektiv med kraftig vidvinkel, uten at den av den grunn blir ekstremt bred. Du får lett med grupper av mennesker innendørs, men slipper mye av den forvrengningen som kan oppstå ute i kantene på et ekstremt vidvinkelobjektiv. Optikken passer perfekt til landskap, interiør, arkitektur og fotografering innendørs. Lysstyrken gjør det mulig å få gode bilder på natten, samt innendørs når lyset blir lavere.

Fordeler

  • Veldig lyssterkt
  • Bred og kontrollert vidvinkel
  • 30mm på APS-C
  • Veldig høy skarphet
  • Avstandsskala og manuell fokus

Veldig lyssterkt

Den høye lysstyrken gjør objektivet egnet for innendørsbruk der du ikke vil bruke blits, f.eks. i en kirke. Lysstyrken gjør også at objektivet passer bra på natten og kvelden i byen, eller ved  landskapsfotografering. Nærgrensen, sammen med lysstyrken, gjør det også mulig å isolere motiv også med en bred vidvinkel.

Bred og kontrollert vidvinkel

20mm er en bildevinkel som passer når du vil få med mye i bildene dine, som f.eks. en gruppe med personer innendørs, men slippe forvrengninger som lett oppstår i kantene på ekstreme vidvinkelobjektiver.

30mm på APS-C

Objektivet er tilpasset for kameraer med fullformatssensor, men passer også på kameraer med mindre APS-C-sensorer. Da tilsvarer objektivet ca 30mm, og blir mer et normalobjektiv.

Veldig høy skarphet

Optikken er konstruert for å gjengi svært høy skarphet over hele bildeoverflaten, også på høyeste blender og uansett fokusavstand. Dette gjør at du får god skarphet også ute i kantene på bildet.

Avstandsskala og manuell fokus

Fokusringen har en mekanisk kobling med en avstandsskala, noe som gjør objektivet lett å bruke også i manuell modus sammen med liveview, eller når det er for mørkt for kameraets autofokus til å finne fokus. Den mekaniske koblingen i fokusringen gjør også at objektivet egner seg godt til videoarbeide, og gir en konsekvent og kontrollert håndtering.

Leveres med

  • Bakre objektivdeksel
  • Fremre objektivdeksel LC907-01
  • Veske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen