24-105mm f/4 DG OS HSM Art til Sigma

Sigma 24-105mm f/4 DG OS HSM Art til Sigma

1034226
  • Allsidig brennvidde for ulike situasjoner
  • Bildestabilisering motvirker bevegelsesuskarphet
  • Høy byggkvalitet og optisk prestasjon
  • Rask autofokus
9 590 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

24-105mm f/4 DG OS HSM Art til Sigma
UV-filter Pro Nano HUC 82 mm
WR Protector Filter 82mm
12 179 NOK
24-105mm f/4 DG OS HSM Art til Sigma
WR CPL Filter 82mm
Solblender LH876-02
12 319 NOK

Dette objektivet er spesielt designet for fullformatskameraer, men kan også brukes med APS-C sensorer med en brennviddeforlengelse. 24-105mm er en allsidig brennvidde, og kan brukes til alt fra portrett til naturfoto. Perfekt til å ta med på reise.

Objektivet er utstyrt med en HSM-motor for rask, stille og presis autofokusering. En 9-bladig rundet blender skaper vakker uskarphet i bakgrunnen (bokeh) mens FLD og SLD glasselementer kompenserer for ulike avvikelser, distortion og krumning.
 

Leveres med:

  • Solblender
  • Fremre og bakre objektivdeksel
     
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.