Sigma 24mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma
Sigma 24mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma
Artikkelnummer: 1026285

Sigma 24mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma

24mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Høy lysstyrke og høy skarphet
 • Bred og kontrollert vidvinkel
 • Tilsvarer 35mm på et APS-C-kamera
8 888 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lyssterkt vidvinkelobjektiv med høy skarphet

Sigmas 24mm f/1,4 er et svært lyssterkt vidvinkelobjektiv med mange bruksområder. En bildevinkel på 24mm gjør at du får med mye i bildet ditt, uten at du trenger å stå for langt fra motivet ditt, noe som gjør det utmerket for dokumentarfotografering, men også til landskap-, interiør- og arkitektfoto. Den høye lysstyrken gjør at objektivet fungerer svært bra innendørs eller på natten.

Fordeler:

 • Svært lyssterkt
 • Bred og kontrollert vidvinkel
 • 35mm på APS-C
 • Veldig høy skarphet
 • Avstandsskala og manuell fokus

Svært lyssterkt

Den høye lysstyrken gjør objektivet egnet for innendørsbruk der du ikke vil bruke blits, f.eks. i en kirke. Lysstyrken gjør også at objektivet passer bra på natten og kvelden i byen, eller ved landskapsfotografering.

Bred og kontrollert vidvinkel

24mm er en bildevinkel som passer de fleste situasjoner der du ønsker å få mye med i bildet ditt, men ikke vil ha forvrengninger som lett oppstår med ekstreme vidvinkelobjektiver.

35mm på APS-C

Objektivet er tilpasset for kameraer med fullformatssensor, men passer også på kameraer med mindre APS-C-sensorer. Da tilsvarer objektivet ca 35mm, og blir mer et normalobjektiv.

Veldig høy skarphet

Optikken er konstruert for å gjengi svært høy skarohet over hele bildeoverflaten, også på høyeste blender og uansett fokusavstand. Dette gjør at du får god skarphet også helt ute i kantene på bildet.

Avstandsskala og manuell fokus

Fokusringen har en mekanisk kobling med en avstandsskala, noe som gjør objektivet lett å bruke også i manuell modus sammen med liveview, eller når det er for mørkt for kameraets autofokus å finne fokus. Den mekaniske koblingen i fokusringen gjør også at objektivet egner seg godt til videoarbeide, og gir en konsekvent og kontrollert håndtering.

Leveres med:

 • Bakre objektivdeksel
 • Fremre objektivdeksel
 • Solblender LH830-03 401
 • Transportveske
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.