Sigma 24mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma
Sigma 24mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma
Artikkelnummer: 1026285

Sigma 24mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma

24mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Høy lysstyrke og høy skarphet
 • Bred og kontrollert vidvinkel
 • Tilsvarer 35mm på et APS-C-kamera
9 390 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lyssterkt vidvinkelobjektiv med høy skarphet

Sigmas 24mm f/1,4 er et svært lyssterkt vidvinkelobjektiv med mange bruksområder. En bildevinkel på 24mm gjør at du får med mye i bildet ditt, uten at du trenger å stå for langt fra motivet ditt, noe som gjør det utmerket for dokumentarfotografering, men også til landskap-, interiør- og arkitektfoto. Den høye lysstyrken gjør at objektivet fungerer svært bra innendørs eller på natten.

Fordeler:

 • Svært lyssterkt
 • Bred og kontrollert vidvinkel
 • 35mm på APS-C
 • Veldig høy skarphet
 • Avstandsskala og manuell fokus

Svært lyssterkt

Den høye lysstyrken gjør objektivet egnet for innendørsbruk der du ikke vil bruke blits, f.eks. i en kirke. Lysstyrken gjør også at objektivet passer bra på natten og kvelden i byen, eller ved landskapsfotografering.

Bred og kontrollert vidvinkel

24mm er en bildevinkel som passer de fleste situasjoner der du ønsker å få mye med i bildet ditt, men ikke vil ha forvrengninger som lett oppstår med ekstreme vidvinkelobjektiver.

35mm på APS-C

Objektivet er tilpasset for kameraer med fullformatssensor, men passer også på kameraer med mindre APS-C-sensorer. Da tilsvarer objektivet ca 35mm, og blir mer et normalobjektiv.

Veldig høy skarphet

Optikken er konstruert for å gjengi svært høy skarohet over hele bildeoverflaten, også på høyeste blender og uansett fokusavstand. Dette gjør at du får god skarphet også helt ute i kantene på bildet.

Avstandsskala og manuell fokus

Fokusringen har en mekanisk kobling med en avstandsskala, noe som gjør objektivet lett å bruke også i manuell modus sammen med liveview, eller når det er for mørkt for kameraets autofokus å finne fokus. Den mekaniske koblingen i fokusringen gjør også at objektivet egner seg godt til videoarbeide, og gir en konsekvent og kontrollert håndtering.

Leveres med:

 • Bakre objektivdeksel
 • Fremre objektivdeksel
 • Solblender LH830-03 401
 • Transportveske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen