Sigma 24mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE
Sigma 24mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE
Artikkelnummer: 1038726

Sigma 24mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE

24mm f/1,4 DG HSM Art til Sony FE

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Høy lysstyrke og høy skarphet
 • Bred og kontrollert vidvinkel
 • Tilsvarer 35mm på et APS-C kamera
8 888 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Lyssterkt vidvinkelobjektiv med høy skarphet

Sigmas 24mm f/1,4 er et virkelig lyssterkt vidvinkelobjektiv med mange bruksområder. En bildevinkel på 24mm gjør at du får mye inn i bildet uten å måtte stå for langt fra motivet, noe som gjør den utmerket til dokumentarfotografering men også til landskaps-, interiør- og arkitekturfotografering. Den høye lysstyrken gjør at objektivet fungerer svært godt innendørs eller om natten.

Fordeler:

 • Veldig lyssterkt
 • Vid og kontrollert vidvinkel
 • 35 mm på APS-C
 • Filtertråd
 • Meget høy skarphet
 • Avstandsskala og manuell fokus

Veldig lyssterkt

Den høye lysstyrken gjør objektivet egnet for innendørs bruk der du ikke ønsker å bruke blits, som i en kirke. Lysstyrken gjør også at objektivet passer godt om natten og i byen eller i landskapsfotografering.

Vid og kontrollert vidvinkel

24mm er en bildevinkel som passer de fleste situasjoner der du ønsker å inkludere mye i bildet ditt, men unngå forvrengninger som lett oppstår med ekstreme vidvinkelobjektiver.

35 mm på APS-C

Objektivet er tilpasset kameraer med fullformatssensorer, men passer også til kameraer med mindre APS-C-sensorer. Da tilsvarer objektivet ca 35mm og blir mer et vanlig objektiv.

Filtertråd

Objektivet har en filtergjenge på 77mm, perfekt for deg som ønsker å bruke ND eller polarisasjonsfilter direkte på objektivet.

Meget høy skarphet

Optikken er designet for å gjengi virkelig høy skarphet over hele bildeflaten, selv ved høyeste blenderåpning og uavhengig av fokusavstand. Dette gjør at du får god skarphet også ut i kantene av bildet.

Avstandsskala og manuell fokus

Fokusringen har en mekanisk kobling med avstandsskala, som gjør objektivet enkelt å bruke selv i manuell modus med live view eller når det er for mørkt til at kameraets autofokus finner skarphet. Den mekaniske koblingen i fokusringen gjør også at objektivet egner seg godt for videoarbeid og gir konsistent og kontrollert håndtering.

Leveres med:

 • Bakre linsedeksel
 • Front linsedeksel
 • Solblender LH830-03 401
 • Bæreveske
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.