Sigma 24mm f/3,5 DG DN til L-mount
Sigma 24mm f/3,5 DG DN til L-mount
Sigma 24mm f/3,5 DG DN til L-mount
Sigma 24mm f/3,5 DG DN til L-mount
Sigma 24mm f/3,5 DG DN til L-mount
Sigma 24mm f/3,5 DG DN til L-mount
Artikkelnummer: 1050207

Sigma 24mm f/3,5 DG DN til L-mount

Vidvinkelobjektiv med høy optisk ytelse til L-fatning

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Designet for speilløse fullformatskameraer
 • Syv avrundede blendelameller gir en myk bakgrunnsuskarphet
 • Utrolig kant-til-kant skarphet
5 984 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Vidvinkelobjektiv med virkelig god oppløsning

Sigma 24mm f/3.5 DG DN Contemporary er et vidvinkelobjektiv for speilløse fullformatskameraer. Med en perfekt balanse mellom kompakt konstruksjon og lett vekt, vil dette objektivet passe ditt speilløse system utmerket. Objektivet er værbestandig, har rask og presis autofokus og har en konstruksjon laget utelukkende av metall. Sigma 24mm f/3.5 DG DN er egnet for for eksempel landskapsfotografering, gatefotografering eller fotografering av interiørdesign.

Fordeler

 • Utrolig kant-til-kant skarphet
 • Syv avrundede blendelameller gir en myk bakgrunnsuskarphet
 • Lett vekt på bare 225g
 • Profesjonell metallkonstruksjon
 • Utmerket optisk ytelse
 • Støv- og fuktighetsbestandig konstruksjon

Konstruert for ytelse og funksjonalitet

Sigma 24mm f/3.5 DG DN Contemporary er konstruert med ti glasselementer i åtte grupper. Blant disse glasselementene finner du tre asfæriske elementer som arbeider for å redusere det sfæriske avviket som kan oppstå. Det er også et spesielt SLD-element (Low Dispersion) som reduserer kromatisk avvik.

For perfekte bilder

Objektivets syv avrundede blenderlameller gir bildene dine en myk og fin bakgrunnsuskarphet. Sigmas Super Multi-Layer Coating reduserer skyggeeffektene og linseblussene som kan oppstå når du fotograferer i motlys. Med dette objektivet kan du ta vidvinkelfotografier og oppnå eksepsjonell kant-til-kant-skarphet uansett hvilken blenderverdi du velger å bruke.

Sigmas I-serie

Sigma I-serien er en del av deres Contemporary-serie, objektiver designet for å gi brukere av speilløse fullformatskameraer flere alternativer for optikk. Sigmas I-serie har benyttet seg av muligheten til å produsere mindre og lettere objektiver for speilløse systemkameraer som fortsatt har utrolig god optisk ytelse. I-serien er bygget utelukkende av metall som Sigmas Cine-serie, noe som gir en eksklusiv følelse, profesjonell kvalitet og fremfor alt økt holdbarhet.

Leveres med

 • Sigma 24mm f/3.5 DG DN Moderne
 • Solblender (LH576-01)
 • Magnetisk linsedeksel (LCF55-01M)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.