35mm f/1,4 DG HSM Art Canon

Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art Canon

1001424
 • Lyssterk og skarp
 • Allsidig bildevinkel
 • Tilsvarer 50mm på et APS-C kamera
 • Avstandsskala og manuell fokus
 • Kompatibel med Sigma Dock for oppdateringer og innstillinger
9 648 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

35mm f/1,4 DG HSM Art Canon
UV-filter Pro Nano HUC 67 mm
Pusseklut mikrofiber
10 746 NOK
35mm f/1,4 DG HSM Art Canon
USB Dock Canon
Variabelt ND-filter NDX 32-1000 67mm (5-10 trinn)
11 642 NOK

Sigmas 35mm f/1,4 DG HSM Art er en veldig lyssterk, skarp og allsidig fast normaloptikk. Brennvidden passer utmerket til sosiale sammenhenger, matfotografering, street- og gatefotografering, landskapsfoto, portrett med miljø og mange andre situasjoner. Den høye skarpheten alt ved f/1,4 gir deg muligheten til å anvende liten dybdeskarphet, samtidig som du får svært god skarphet der du vil ha det.

Fordeler:

 • Veldig lyssterkt
 • Allsidig bildevinkel
 • 50mm på APS-C
 • Veldig høy skarphet
 • Avstandsskala og manuell fokus

Veldig lyssterkt

En høy lysstyrke på f/1,4 gir deg muligheten til å fotografere med liten dybdeskaprhet og isolere motiv og modeller fra bakgrunnen. Lysstyrken hjelper også til å få korte lukkertider, og gjør det lettere å fotografere under dårligere lysforhold.

Allsidig bildevinkel

En 35mm er et objektiv som passer til utrolig mange situasjoner. Bildevinkelen er bred, uten at den blir for vidvinkel, men fremdeles såpass bred at du lett får med både personer og miljø uten at du må gå bakover flere steg, noe som gjør objektivet utmerket for spontane men høykvalitative bilder. Samtidig er bildevinkelen såpass snever at du kan utnytte den lave dybdeskarpheten som en blender på f/1,4 kan generere.

50mm på APS-C

Monteres objektivet på et kamera med APS-C-sensor tilsvarer bildevinkelen ca 50mm, noe som gjør det til et veldig allsidig objektiv også på et kamera med APS-C-sensor.

Veldig høy skarphet

Optikken er konstruert for å gjengi svært høy skarphet over hele bildeoverflaten, også på høyeste blender og uansett fokusavstand. Dette gjør at du får bra skarphet også ute i kantene på bildet.

Avstandsskala og manuell fokus

Fokusringen har en mekanisk kobling med en avstandsskala, noes om gjør at objektivet er lett å bruke også i manuell modus sammen med liveview, eller når det er for mørkt for kameraets autofokus til å finne fokus. Den mekaniske koblingen i fokusringen gjør også at objektivet egner seg godt for videoarbeide, og gir en konsekvent og kontrollert håndtering.

Leveres med:

 • Frermre og bakre objektivdeksel
 • Solblender LH730-03
 • Veske

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.