Kampanje

35mm f/1,4 DG HSM Art Canon

Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art Canon

1001424
 • Lyssterk og skarp
 • Allsidig bildevinkel
 • Tilsvarer 50mm på et APS-C kamera
 • Avstandsskala og manuell fokus
 • Kompatibel med Sigma Dock for oppdateringer og innstillinger
7 718 NOK9 999 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Sigma lens cashbackFå 800,- tilbake

Registrer deg og ditt kjøp på https://www.turascandinavia.com/nb/sigma-cashback for å få tilbakebetalingen. Kampanjen gjelder t.o.m. 30/9. Klikk på "les mer" for å få mer informasjon om kampanjen.
Les mer
Finnes på nettlager

Verdipakke

35mm f/1,4 DG HSM Art Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
7 886 NOK10 167 NOK
35mm f/1,4 DG HSM Art Canon
Pusseklut mikrofiber
USB Dock Canon
8 436 NOK10 717 NOK

Fast og lyssterk normaloptikk

Sigmas 35mm f/1,4 DG HSM Art er en veldig lyssterk, skarp og allsidig fast normaloptikk. Brennvidden passer utmerket til sosiale sammenhenger, matfotografering, street- og gatefotografering, landskapsfoto, portrett med miljø og mange andre situasjoner. Den høye skarpheten alt ved f/1,4 gir deg muligheten til å anvende liten dybdeskarphet, samtidig som du får svært god skarphet der du vil ha det.

Fordeler:

 • Veldig lyssterkt
 • Allsidig bildevinkel
 • 50mm på APS-C
 • Veldig høy skarphet
 • Avstandsskala og manuell fokus

Veldig lyssterkt

En høy lysstyrke på f/1,4 gir deg muligheten til å fotografere med liten dybdeskaprhet og isolere motiv og modeller fra bakgrunnen. Lysstyrken hjelper også til å få korte lukkertider, og gjør det lettere å fotografere under dårligere lysforhold.

Allsidig bildevinkel

En 35mm er et objektiv som passer til utrolig mange situasjoner. Bildevinkelen er bred, uten at den blir for vidvinkel, men fremdeles såpass bred at du lett får med både personer og miljø uten at du må gå bakover flere steg, noe som gjør objektivet utmerket for spontane men høykvalitative bilder. Samtidig er bildevinkelen såpass snever at du kan utnytte den lave dybdeskarpheten som en blender på f/1,4 kan generere.

50mm på APS-C

Monteres objektivet på et kamera med APS-C-sensor tilsvarer bildevinkelen ca 50mm, noe som gjør det til et veldig allsidig objektiv også på et kamera med APS-C-sensor.

Veldig høy skarphet

Optikken er konstruert for å gjengi svært høy skarphet over hele bildeoverflaten, også på høyeste blender og uansett fokusavstand. Dette gjør at du får bra skarphet også ute i kantene på bildet.

Avstandsskala og manuell fokus

Fokusringen har en mekanisk kobling med en avstandsskala, noes om gjør at objektivet er lett å bruke også i manuell modus sammen med liveview, eller når det er for mørkt for kameraets autofokus til å finne fokus. Den mekaniske koblingen i fokusringen gjør også at objektivet egner seg godt for videoarbeide, og gir en konsekvent og kontrollert håndtering.

Leveres med:

 • Frermre og bakre objektivdeksel
 • Solblender LH730-03
 • Veske

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.