Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art Canon
Artikkelnummer: 1001424

Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art Canon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Lyssterk og skarp
 • Allsidig bildevinkel
 • Tilsvarer 50mm på et APS-C kamera
9 888 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fast og lyssterk normaloptikk

Sigmas 35mm f/1,4 DG HSM Art er en veldig lyssterk, skarp og allsidig fast normaloptikk. Brennvidden passer utmerket til sosiale sammenhenger, matfotografering, street- og gatefotografering, landskapsfoto, portrett med miljø og mange andre situasjoner. Den høye skarpheten alt ved f/1,4 gir deg muligheten til å anvende liten dybdeskarphet, samtidig som du får svært god skarphet der du vil ha det.

Fordeler:

 • Veldig lyssterkt
 • Allsidig bildevinkel
 • 50mm på APS-C
 • Veldig høy skarphet
 • Avstandsskala og manuell fokus

Veldig lyssterkt

En høy lysstyrke på f/1,4 gir deg muligheten til å fotografere med liten dybdeskaprhet og isolere motiv og modeller fra bakgrunnen. Lysstyrken hjelper også til å få korte lukkertider, og gjør det lettere å fotografere under dårligere lysforhold.

Allsidig bildevinkel

En 35mm er et objektiv som passer til utrolig mange situasjoner. Bildevinkelen er bred, uten at den blir for vidvinkel, men fremdeles såpass bred at du lett får med både personer og miljø uten at du må gå bakover flere steg, noe som gjør objektivet utmerket for spontane men høykvalitative bilder. Samtidig er bildevinkelen såpass snever at du kan utnytte den lave dybdeskarpheten som en blender på f/1,4 kan generere.

50mm på APS-C

Monteres objektivet på et kamera med APS-C-sensor tilsvarer bildevinkelen ca 50mm, noe som gjør det til et veldig allsidig objektiv også på et kamera med APS-C-sensor.

Veldig høy skarphet

Optikken er konstruert for å gjengi svært høy skarphet over hele bildeoverflaten, også på høyeste blender og uansett fokusavstand. Dette gjør at du får bra skarphet også ute i kantene på bildet.

Avstandsskala og manuell fokus

Fokusringen har en mekanisk kobling med en avstandsskala, noes om gjør at objektivet er lett å bruke også i manuell modus sammen med liveview, eller når det er for mørkt for kameraets autofokus til å finne fokus. Den mekaniske koblingen i fokusringen gjør også at objektivet egner seg godt for videoarbeide, og gir en konsekvent og kontrollert håndtering.

Leveres med:

 • Frermre og bakre objektivdeksel
 • Solblender LH730-03
 • Veske

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen