40mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon

Sigma 40mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon

1041235
  • Høy skarphet alt på maksblender
  • Designet for gode motlysegenskaper
  • Rask og stille autofokus
15 399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

40mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
Linserengjøring Wet & Dry 10 stk
15 637 NOK
40mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon
Pusseklut mikrofiber
Rengjøringspenn Original White
15 737 NOK

Sigma 40mm f/1,4 DG HSM Art til Nikon

Sigma 40mm f/1,4 DG HSM Art er objektivet for deg som både vil filme og fotografere da den har arvet egenskaper og den populære brennvidden fra begge områder. Sigma 40mm er skarp, værtett og fremfor alt har den et fantastisk glass med tre FLD- og tre SLD-linser for høyeste optiske prestasjon og minimal forvrengning.

Fordeler

  • Høy skarphet
  • Produsert for å minimere flares og slør
  • Høy lysstyrke
  • Fler FLD- og SLD-linseelementer

Lyssterkt objektiv

Et objektiv med høy lysstyrke er perfekt for å få til liten dybdeskarphet og isolere detaljer i bildene dine, men også til å fotografere i dårligere lysforhold. Bakgrunnsuskarpheten på Sigmas 40mm f/1,4 DG HSM Art er myk, fri fra harde og forstyrrende overganger.

Veldig høy skarphet

For å kunne utnytte den fine bakgrunnsuskarpheten er objektivet konstruert for å ha veldig høy skarphet gjennom hele registeret, også ved største blender og på alle fokusavstander.

Stille og rask autofokusmotor

Autofokusen drives av en HSM-motor som gjør skarphetsinnstillingen rask og stille.

Avstandsskala og manuell fokus

Objektivet har en avstandsskala der du ser hvilken avstand som skarpheten er innstilt, og den manuelle fokusringen har en mekanisk kobling til fokuslinsen i objektivet, noe som gir en konstant og konsekvent håndtering ved manuell fokusering.

 

Leveres med

  • Sigma 40mm f/1,4 DG HSM Art
  • Solblender
  • Objektivdeksel

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.