50mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma

Sigma 50mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma

1034227
  • Svært skarpt og lyssterkt
  • Kan generere liten dybdeskarphet
  • Rask autofokus
  • Tilsvarer ca 75 mm på et kamera med APS-C-sensor
8 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

50mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma
WR Protector Filter 77mm
WR CPL Filter 77mm
11 679 NOK
50mm f/1,4 DG HSM Art til Sigma
Solblender LH830-02
Polarisasjonsfilter sirkulært C-PL HUC Pro Nano
10 628 NOK

Sigmas oppdaterte 50mm-objektiv fra Art-serien, med eksepsjonell bildekvalitet, HSM-motor for rask og stille fokusering samt SLD-glass. Den store blenderen på 1,4 gjør den ideell for fotografering i svakt lys. Objektivet er designet for å oppfylle de krav som stilles ved fotografering med profesjonelle systemkameraer, og egner seg perfekt til portretter, bryllup, events og reisefotografering.

Vi har testet Sigma AF 50/1,4 DG HSM A i Photobloggen.
 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.