Sigma 50mm f/2 DG DN Contemporary Sony E /FE
Sigma 50mm f/2 DG DN Contemporary Sony E /FE
Artikkelnummer: 1059398

Sigma 50mm f/2 DG DN Contemporary Sony E /FE

Kompakt objektiv med ytelse som overgår forventningene

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Kompakt design med høy bildekvalitet
 • Optikken er designet for å minimere ghosting og flares
 • Ni avrundede blenderblader gir myk bakgrunnsuskarphet

Velg variant

8 396 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma 50mm f/2 DG DN Contemporary er produsert med den største presisjon for å gi den optimale balansen mellom størrelse og ytelse. Objektivet er kompakt og veier kun 345 gram, noe som gjør det til en smidig kombinasjon på kameraet – perfekt når du vil holde størrelsen på utstyret ditt nede. Takket være den kompakte størrelsen og populære brennvidden er dette objektivet perfekt for portretter, gate- og hverdagsfotografering.

Fordeler

 • Designet for speilløse systemkameraer (DN)
 • Kompakt design med høy bildekvalitet
 • Optikken er designet for å minimere skygger og fakler
 • Ni avrundede blenderblader gir en myk bakgrunnsuskarphet
 • Rask og nøyaktig autofokus
 • Veier kun 345g
 • Laget av materialer av høy kvalitet

Kompakt design med høy bildekvalitet

Objektivet er kun 70mm i diameter og har en lengde på 70mm (68mm i L-Mount), noe som gjør det til et relativt kompakt objektiv med en virkelig lav vekt på kun 345 gram. Utformingen av linsene i objektivet er designet for å minimere skyggebilder og reflekser for å gi deg maksimal bildekvalitet.

Bygget for ytelse og funksjonalitet

Sigma 50mm f/2 DG DN Contemporary er bygget med elleve glasselementer i ni grupper. Blant disse glasselementene finner du tre asfæriske elementer som jobber for å redusere den sfæriske aberrasjonen som kan oppstå. Det har også et SLD-element (special low dispersion) som reduserer kromatisk aberrasjon.

For perfekte bilder

De ni avrundede blenderbladene på objektivet gir bildene dine en myk og fin bakgrunnsuskarphet. Med Sigmas Super Multi-Layer Coating reduseres ghosting og lens flare som kan oppstå når du fotograferer i motlys. Med dette objektivet vil du kunne ta fantastiske bilder og oppnå eksepsjonell skarphet fra kant til kant uavhengig av blenderverdien du velger å bruke.

Normalobjektiv med høy optisk ytelse

Brennvidden på 50 mm er mest kjent for bruk i portrettfotografering, mens f/2-blenderåpningen skaper en myk bakgrunnsuskarphet. Den optiske designen gir jevne overganger mellom skarpe og uskarpe områder, og minimerer bluss og skyggebilder når du fotograferer i motlys. Den stillegående AF-motoren gir rask, pålitelig autofokus for både stillbilder og video.

Leveres med

 • Sigma 50mm f/2 DG DN Contemporary
 • Fremre og bake objektivdeksel
 • Solblender (LH633-01)
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK