100mm T3.1 VDLSR ED UMC Macro til Canon

Samyang 100mm T3.1 VDLSR ED UMC Macro til Canon

1018758
6 190 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

100mm T3.1 VDLSR ED UMC Macro til Canon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R1 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Canon EF
6 358 NOK

Profesjonelt videoobjektiv med ekte makro. Samyang 100mm T3.1 ED UMC VDSLR er likevel snill mot lommeboka.

  • Ekte 1:1-makro
  • Passer også på fullformat
  • Manuell fokus

Ultravidvinkel for profesjonelt bruk
Med Samyang 100mm får du et videoobjektiv med ekte makro og manuell fokusering, men med tannhjul for følgefokus og blenderinnstilling. Blenderen kan stilles  trinnløs for jevn endring av eksponering og dybdeskarphet.

T-nummeret er ekvivalent til blenderstørrelsen, men indikerer faktisk lysgjennomslipp, så man ved videofilming kan beregne eksponeringen mer nøyaktig.

Objektivet er konstruert med 15 elementer i 12 grupper og har både HR-elementer og ED-glass for høyest mulig bildekvalitet.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.