50mm f/1.4 AS UMC til Nikon

Samyang 50mm f/1.4 AS UMC til Nikon

1017104
4 790 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

50mm f/1.4 AS UMC til Nikon
Pusseklut Photo Microklear Cloth
L-R2 kamerahusdeksel + bakre objektivdeksel til Nikon F
4 958 NOK

Mer optikk for pengene skal du lete lenge etter. Samyang 50mm f/1.4 AS UMC med manuell fokus gir deg maksimal valuta.

  • Svært høy optisk kvalitet
  • Manuell fokus
  • Lyssterkt

Normalobjektiv for fotografering i svakt lys
Dette faste Samyang-objektivet har en brennvidde på 50mm og en største blender på f/1,4. Det passer både til fullformatkameraer men også for mindre bildebrikker. Objektivet er glimrende i svakt lys og når du ønsker liten dybdeskarphet for å separere motivet fra bakgrunnen og få en vakker bokeh.

Optikken består av ni linseelementer i seks grupper med ett asfærisk og ett hybridasfærisk element. for å sikre høy kontrast og god fargegjengivelse har alle linseelementer UMC antirefleksbehandling. Kun manuell fokus.

Leveres med objektivveske og solblender.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.