Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM C til Sigma
Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM C til Sigma
Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM C til Sigma
Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM C til Sigma
Artikkelnummer: 1026284

Sigma 18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM C til Sigma

18-300mm f/3,5-6,3 DC Macro OS HSM C til Sigma

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
  • Perfekt reiseobjektiv med stort zoomområde
  • Rask autofokus og god nærgrense
  • Bildestabilisering (for Nikon, Canon og Sigma)
5 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Zoomobjektivet som har alt du trenger i "en pakke"
Mange zoomobjektiv krever ofte å være kompakte og robuste for å være istand til å dekke alle de krav som en fotograf stiller til et objektiv. Dette objektivet er resultatet av Sigmas mål om å oppfylle kravene om allsidighet og optisk prestasjon.

Comtemporary-serien er høypresterende og er utstyrt med den siste teknologien for å både ha høy prestasjon men alikevel være kompakt for å passe i ulike fotosituasjoner.

De mest passende glasselementene er utvalgt for å optimere brennvidden på objektivet. Fra vidvinkel til telefoto og makro får du fantastisk bildekvalitet gjennom hele zoomområdet. Objektivet kompenserer for fortegning veldig godt, spesielt i vidvinkelmodus.

Objektivet er behandlet med Super Multi-Layer Coating som minimerer lysslør og ghosting.  Dette innebærer at dine bilder blir skarpe og har høy kontrast selv i motlys.

Leveres med:

  • Fremre og bakre objektivdeksel
  • Solblender

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.