35mm f/1,2 DG DN Art til Sony E

Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art til Sony E

1044984
 • Lyssterkt objektiv med liten dybdeskarphet, perfekt for fotografering i svakt lys
 • Elleve avrundede blenderlameller gir myk bokeh
 • Passer utmerket til både foto og film
 • Fullformatsobjektiv til speilløst systemkamera med høy optisk ytelse
 • Hyper Sonic Motor (HSM) gir en rask og stille fokusering
16 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

35mm f/1,2 DG DN Art til Sony E
Regntrekk Small DSLR (24-70/2.8)
UV-filter Pro Nano HUC 82 mm
18 768 NOK
35mm f/1,2 DG DN Art til Sony E
Pusseklut mikrofiber
objektivdeksel 82mm
17 218 NOK

Raskt, skarpt og ekstremt lyssterkt objektiv

Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art er det første objektivet fra Sigma med blenderåpning på f/1,2 og autofokus. Dette innebærer at du får et ekstremt lyssterkt objektiv med en brennvidde som egner seg til landskapsfoto, sosiale sammenhenger, bryllup, matfotografering, street- og gatefotografering, portrett med miljø og mange andre situasjoner. Den store blenderen gir deg veldig liten dybdeskarphet og en lekker, diffus bakgrunnskarphet.

Fordeler

 • Lyssterkt objektiv med liten dybdeskarphet og fotografering i svakt lys
 • Elleve avrundede blenderlameller gir myk bakgrunnsuskarphet (Bokeh)
 • Fullformatsobjektiv tilpasset for speilløse systemkamera (DN)
 • Fullformatsobjektiv for speilløse systemkameraer med høy optisk ytelse
 • Passer for både foto og film
 • Blenderring som kan justeres trinnvis eller ved myk vridning
 • Værtettet konstruksjon

Lyssterkt objektiv for myk bakgrunn og fotografering i svakt lys

Objektivet er veldig lyssterkt som innebærer at du kan fotografere selv når lyset er veldig svakt takket være den store blenderåpningen, Det er ikke bare et stort lysinnslipp som er fordelen med stor blender men det gir deg også muligheten til å fotografere med liten dybdeskarphet. Liten dybdeskarphet gir deg en myk bakgrunn mens objektet i bildet fortsatt er skarpt. Objektivet har elve blenderlameller som sørger for at bakgrunnuskarpheten blir myk og behagelig å se på.

Fullformatsobjektiv for speilløse systemkameraer med høy optisk ytelse

Sigma 35mm F1.2 DG DN Art har benevnelsen DN, som betyr at det er tilpasset for speilløse systemkameraer. Fordelene med et DN-objektiv er at de har kortere registeravstand mellom objektiv og kamera noe som medfører en mer kompakt konstruksjon.Objektivet klarer å oppnå de høye krav som stilles på oppløsninger på over 50 millioner piksler.

Rask og stille autofokus

Objektivet har en Hyper Sonic Motor (HSM) som gir en rask og stille fokusering. Den manuelle fokusen er av typen ”focus-by-wire” med optimert vrimomentinnstilling for at du skal kunne fokusere så nøyaktig som mulig. Blenderringer har en ”de-click”-funksjon der du kan gå fra trinnvis til trinnløs justering, noe som gjør det mulig med mye og fine bevegelser som er veldig bra ved videoinnspilling.

Vann- og oljeavvisende belegg

Objektivet er konstruert for å motstå vannsprut og støv ved hyppig bruk. Det fremre og bakre linseelementet har et vann- og oljeavvisende belegg for å gi deg best mulig resultat.

Leveres med

 • Sigma 35mm f/1,2 DG DN Art
 • Solblender
 • Fremre- og bakre objektivdeksel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.