Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art Canon
Artikkelnummer: 1011386

Sigma 50mm f/1.4 DG HSM Art Canon

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
 • Svært skarpt og lyssterkt
 • Kan generere liten dybdeskarphet
 • Rask autofokus
9 090 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Sigma 50mm f/1,4 DG HSM Art objektiv klassifiseres som et typisk normalobjektiv, og tilsvarer omtrent den bildevinkelen vi har med øynene. Objektivet passer inn i en rekke ulike situasjoner, og er et utmerket objektiv dersom du vil fotografere mennesker og samtidig få med miljø i bildene.

Fordeler

 • Høy lysstyrke
 • Veldig høy skarphet
 • Allsidig brennvidde
 • Portrettobjektiv på APS-C
 • Stille og rask autofokusmotor
 • Avstandsskala og manuell fokus

Høy lysstyrke

Et objektiv med høy lysstyrke er perfekt for å få liten dybdeskarphet og isolere detaljer i bildene dine, men også til å fotografere når det er dårligere lysforhold. Bakgrunnsuskarpheten på Sigmas 50mm f/1,4 DG HSM Art er myk og kremete, uten harde og forstyrrende overganger.

Veldig høy skarphet

For å kunne utnytte den fine bakgrunnsuskarpheten er objektivet konstruert for å ha svært høy skarphet gjennom hele registeret, også på største blender og på alle fokusavstander.

Allsidig brennvidde

50mm er en allsidig brennvidde som passer utmerket til å fotografere både mennesker og miljøer. Du har såpass bred bildevinkel at du får med en hel del miljø i bildene, samtidig som du kan utnytte den lave dybdeskarpheten for å isolere motiv.

Portrettobjektiv på APS-C

Bruker du objektivet på et kamera med APS-C-sensor får du en brennvidde tilsvarende ca 75mm, noe som er en utmerket brennvidde for portrett.

Stille og rask autofokusmotor

Autofokusen drives av en HSM-motor som gjør fokusinnstillingen rask og stille.

Avstandsskala og manuell fokus

Objektivet har en avstandsskala der du ser hvilken avstand som skarpheten er innstilt, og der den manuelle fokusringen har en mekanisk kobling til fokuslinsen i objektivet, noe som gir en konstant og konsekvent håndtering ved manuell fokusering.

Leveres med

 • Bakre objektivdeksel
 • Fremre objektivdeksel
 • Solblender LH830-02
 • Veske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen