Zoom LiveTRAK L-8 podcastmikser
Zoom LiveTRAK L-8 podcastmikser
Zoom LiveTRAK L-8 podcastmikser
Zoom LiveTRAK L-8 podcastmikser
Zoom LiveTRAK L-8 podcastmikser
Artikkelnummer: 1046168

Zoom LiveTRAK L-8 podcastmikser

LiveTRAK L-8 podcastmikser

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Åttekanaler podcastmikser
 • Seks konfigurerbare lyd-pads med 13 forhåndsinnstilte lyder
 • Kan drives med fire AA-batterier eller USB for ultimat portabilitet
4 189 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Zoom LiveTRAK L-8 Podcast Mixer

Nå er det enklere enn noensinne å lage din egen, unike podcast! Zoom LiveTRAK L-8 gir deg en utrolig kraftig, men ekstremt bærbar enhet, ved at den kan drives med både AA-batterier og USB.

 • Åttekanalers podcastmikser
 • Seks konfigurerbare lyd-pads med 13 forhåndsinnstilte lyder
 • Kan drives av fire AA-batterier eller USB for optimal bærbarhet
 • Fire separate hodetelefonutganger med individuelt volum
 • Opptak på SD-kort og til datamaskinen samtidig
 • Mix-minus-funksjon for å eliminere ekko i telefonintervjuer

LiveTRAK L-8 kombinerer Zooms erfaringer av høy kvalitet gjennom mikrofonforsterkere med lav støy som leverer klar, rik og fyldig lyd fra alle typer lydkilder. Mikseren har separate forsterkere med innebygd fantommating for opptil seks mikrofoner. Andre tilkoblinger er to høyimpedansinnganger med linjenivå for instrumenter eller annet lydutstyr, samt USB-inngang og TRRS-inngang for telefonen eller nettbrettet.

Podcast

L-8 er tilpasset med tanke på podcast og inneholder flere smarte funksjoner som lydeffekter, separate hodetelefonmikser for opptil fire personer og et innebygd minne for å lagre opptil syv forskjellige lydmikser, som du kan tilpasse til forskjellige podcaster, radioprogrammer eller mikser med levende musikk. En innebygd EQ er tilgjengelig for hver kanal, slik at du kan stille inn for best mulig lyd for deg og dine gjester.

Fullt fokus på personen som snakker med mix-minus

Med LiveTRAK L-8 trenger du ikke å rote med vanskelige tilkoblinger eller få ekko på telefonintervjuer eller Skype-anrop. L-8 har en enkel tilkobling til telefonen via TRRS-kabel (tip/ring/ring/sleeve) – bare "koble til og kjør". Den innebygde mix-minus-funksjonen eliminerer forstyrrende bakgrunnsstøy og lar deg og lytterne fokusere fullt på snakkeren.

Separat opptak på SD-kort

Hvis du vil ta riktig kontroll over lydkvaliteten, har L-8 et inkludert SD-spor som lagrer hvert spor separat, slik at du kan mikse og klippe podcasten/opptaket etterpå – akkurat slik du vil ha det. L-8 er også et eget USB-lydkort for datamaskinen din, noe som gjør dette til en ekstremt fleksibel enhet som kan passe inn i et utrolig antall typer scenarier. Disse funksjonene kan brukes samtidig, noe som betyr at du både kan kringkaste live og ta opp til både datamaskin- og SD-kort samtidig.

 • LiveTrak L-8
 • TRRS-kabel
 • USB-kabel
 • AD-17 strømadapter
 • Hurtigveiledning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.