ATEM 1M/E 4K

Blackmagic Design ATEM 1M/E 4K

1007279
29 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info.cs95E872D0{text-align:left;text-indent:0pt;margin:0pt 0pt 0pt 0pt}
.csCF6BBF71{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Times New Roman;font-size:12pt;font-weight:normal;font-style:normal;}Blackmagic ATEM en M / E Produksjon Switcher 4K Den avanserte ATEM en M / E bytter mellom SD, HD eller UltraHD videostandard, slik at du kan koble til en rekke videokilder, for eksempel kameraer, datamaskiner og diskspillere. ATEM en M / E har 10 innganger, inkludert chromakeys, media basseng, 4 upstream keyers, etc.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.