Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Olympus PRO Direktecashback

Direktecashback på Olympus PRO-objektiv

Når du kjøper en Olympus O-MD E-M1X sammen med et Olympus PRO-objektiv får du cashback direkte i kassen!

Bruk kampanjekoden M1X i kassen for å benytte deg av rabatten!

Cashbacken er 3000 kroner per objektiv, og du kan kjøpe opp til fire objektiver per kamera. Totalt kan du få 12.000 kroner i cashback når du kjøper fire objektiver og ett kamera.

Bruk kampanjekoden M1X i kassen, så dras rabatten av direkte. Rabatten gjelder kun dersom objektivene handles på samme kvittering som kameraet. Kampanjen gjelder f.o.m 2019-05-24 t.o.m. 2019-07-31.

11 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Største blender f/
Objektivtype
Fast/Zoom
Tilpasset sensorstørrelse
Objektivfatning
Brennvidde zoom
Værtettet
Autofokus
Bildestabilisering
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.