Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

SOCIAL MEDIA DAYS

De siste årene har Instagram endret seg fra å være et raskt bildemedium med øyeblikksbilder til en inspirasjonsplattform med vakre og velkomponerte bilder, mange av disse fotografert med profesjonelt utstyr. Med dagens avanserte mobiltelefoner kan du ved hjelp av telefonen skape bevegelig materiale, og fotografere med svært godt resultat. Det finnes mye utstyr som kan hjelpe deg til å ta bilder og skape filmer slik som de du ser for deg at du vil lage, der målet er at du skal kunne publisere disse på dine sosiale medier. Her har vi samlet produkttips, inspirasjon og gode råd til deg som vil skape enda bedre materiale til sosiale medier.

Bruk kampanjekoden SOCIAL i kassen for å benytte deg av tilbud og rabatter!

Tilbudet gjelder t.o.m. 2019-06-23.

Vi reserverer oss for feilskrivinger, endringer, prisendringer, leveranseforsinkelser og sluttsalg.

59 produkter
Vise som
Sorter etter
Varemerker
Kapasitet
Kort type
Lesehastighet
Skrivehastighet
Bus Speed
Speed Class
Skjerm
WiFi
Lagringsmedia
@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.