Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Blits EF-610 DG Standard Nikon

Sigma Blits EF-610 DG Standard Nikon

315074
1 495 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Verdipakke

Blits EF-610 DG Standard Nikon
Tilthode med låsbar blitssko
Batterilader ReCyko H500 inkl 4 stk AA ReCyko
2 423 NOK

Sigma Blitz EF-610 DG Standard
Sigma Blitz EF-610 DG Standard er en kraftig blitz som er enkel i bruk, med ett ledetall opp til 61/m ved iso 100. Tilpasset de fleste digitale speilreflekskameraene, tilbyr denne blitzen fotografering med full automatisk TTL eksponeringskontroll. I tillegg til helautomatikk kan du også stille inn manuelt med enten full eller 1/16 styrke.

Blitzen har autozoom som følger objektivet fra 24-105mm, 17mm spredelinse innebygget og muligheter for å vippe opp, ned og rotere for indirekte belysning. Nytt med EF-610, er at den har en uttrekkbar reflektor. Sigma EF-610 ST har modeleringslys. EF-610 har også auto-av som Øker batterilevetiden.

NB: fungerer ikke sammen med trådløse blitsutløsere

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.