Batterigrep HLD-9 til E-M1 Mark II

Olympus Batterigrep HLD-9 til E-M1 Mark II

1030019
2 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Verdipakke

Batterigrep HLD-9 til E-M1 Mark II
Batteri BLH-1
AC-5 AC-adapter til HLD-9
5 670 NOK

HLD-9 Batterigrep til Olympus OM-D E-M1 Mark II

Værtett og frysesikkert med den samme tåleligheten som Olympus OM-D E-M1 Mark ll, og den nye ergometriske utformingen gir HLD-9 deg en bedre balanse med tyngre objektiver, lengre batterilevetid og en ekstra trigger for portrettfotografering.

Fordeler:

  • Vær- og frostsikkert
  • Plass til et BLH-1 Batteri
  • 4-veis kontroller
  • To innspillingshjul
  • To Fn-knapper

HLD-9 gir deg den doble batterikapasiteten som kreves for bruk av AC-adapter AC-5. Batterigreper holder et batteri, mens det andre sitter i kameraet. Fn-knappene på grepet kan tilpasses separat fra kamerahusets Fn-knapper.

Leveres med:

  • Batterigrep
  • Manual

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.